Megtudják vagy nem?
Sziasztok!
Bántalmazás miatt bejelentést tettem a gyámhatóságon e-mail-ben.
Az ügy átkerült egy családsegítő szervezethez akik környezet tanulmányt stb stb. elvégeztek.
A kérdés az lenne hogy:
Az e-mailt a gyámhatóság vagy a családsegítők felolvashatják szuleimnek vagy bármilyen információt adhatnak a levélről? A konkrét tartalmára lennek kiváncsi hogy azt felolvashatják e vagy eljuttathatják szüleimhez.
Segítségeteket Köszönöm!
Ha már volt környezettanulmány, akkor nem tudnak a bejelentésedről? Voltak kinn nálatok?
Egyébként nem tudom pontosan, de ha kifejezetten kéred, hogy kezeljék bizalmasan, nem hiszem, hogy a tudtukra adják, főleg addig, amíg úgymond "veszélyben" vagy tőlük. Előbb-utóbb úgyis szembesítik őket azzal, amit elcsesztek, de akkor már remélhetőleg biztonságban leszel. A te testi/lelki épséged a céljuk, nem tehetnek olyasmit, amivel közvetlenül vagy közvetve veszélynek tesznek ki.
Feljelentetted a saját szüleidet??
Mi történt? Gondolom hazavittél néhány egyest és kaptál egy pofont?!
Majd ha beraknak egy gyermekotthonba, visszasírod még az szülői házat.
Amúgy gondolod, hogy annyira hü lyék a szüleid, hogy nem tudják majd kikövetkeztetni, hogy ki is volt a feljelentő??!
Utolsó!
Sajnos látom, hogy nem erősséged a mondatok értelmezése!
Ugyanis NEM(!) ítélkeztem, csupán tippeltem egy lehetséges verzióra.
Sorry
Ha neked az ököllel verés és üvegpohárral való dobálás azért mert azt mondtad hogy sós a kaja akkor ez semmiség kedves kérdező!
Ezért jelentettem fel őket.
Szóval sós volt a kaja otthon, ezért a gyámhatóságon feljelentetted a szüleidet?!
Nem semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!