Miért kezd el mindenki pofákat vágni, ha megtudják, h a barátom színészetet tanul?
elhiszem, h sokan nagyon gázok a színészek közül, de nem hinném h mindegyik. Én ismerem a barátomat, tudom h nem a csillogás vonzza, hanem tehetséges és élvezi ha színészkedhet. Soha nem csalt meg, vagy alázott meg, nem használt ki, nagyon tisztel és figyel rám, és nála drágább emberrel sohasem találkoztam. Maximálisan megbízom benne, amire van alapom is. Miért kell az embereknek pofákat vágnia, meg megjegyzéseket tennie? Sajnos ez az én hibám is, h nem tudom h kezelni. Visszaszóljak? Keljek a védelmére? (ha valaki durvábban beszól, akkor ezt teszem)Vagy engedjem el a fülem mellett, megelégedve azzal, h én nem félek, h bedarálja őt a "celebség"?
köszönöm
20L
Talán azért,mert túl sokan hiszik magukat tehetségesnek,és jó színésznek..A legtöbb mégis más nyakán élősködik,mert bohém életébe nem fér bele,a két kezi munka.
Magyarországon elég nehéz ebben a szakmában érvényesülni,és nem hiába tanácsolják,hogy ha már színész akkor legyen egy polgári foglalkozása is aranytartaléknak..
De én a helyedben az egyik fülemen be a másikon ki elvet alkalmaznám..Nem érdekelne,hogy ki milyen képet vág..Ha valakinek nem tetszik akkor ez van..Nem kell túl dramatizálni a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!