Pici házban nincs ott alvás?
Van egy adott ház!(2szoba+konyha)
Fürdőszoba nincs!
3an élnek.Szülők+lány!
Van barátja 3hónapja.
18évesek mindketten.
A kérdés hogy ezek a szempontok alapján meglehetne-e engedni az ott alvást?
Utolsó:
Megszoktam már, gyakorikérdések közönség.
Van a szuperliberális fajta, aki azonnal lepontoz, hogyha rosszat írsz valakire (teljesen mindegy, hogy mit).
Meg van, aki együttérez a kérdezővel, mert hasonló vagy ugyan olyan helyzetben van.
Meg van a teljesen fogyatékos, aki össze-vissza nyomogat.
Abba már direkt nem is akartam belemenni, hogy akinek megvan a lehetősége az puszta igénytelenségből nem csinál legalább egy zuhanyt (és ha valaki mégegyszer leírja, hogy egy lavór szappanos vízben ugyan olyan jól lehet tisztálkodni, mint a zuhany alatt és ő biztos 10x illatosabb, mint a "zuhany pártiak" annak lekeverek egy marha nagy virtuális pofont...) vagy mert nincsen meg rá az anyagi lehetősége.
Ha valaki egy 15 nm-es szobát bérel a belvárosi gettó közepén Miskolcon arról el tudom hinni, hogy nincs 40K huf-ja megcsinálni ezt. De aki 2 szobakonyhában lakik - legyen az akár egy vidéki parasztház - arról ezt nem tudom elhinni.
Na most lehet nekifutni megint és lepontozni...
Emberek! Döntsük el végre, hogy ezt a site-ot miért hozták létre!
- Pontverseny, év végi sorsolással, gépkocsiért?
- Szociális felmérés (elmarasztalás céljából) és építészeti tanácsadó?
- Kérdezz-felelek, olyan témákban, amit - a szlogen szerint - máshol nem mertél megkérdezni?
Már az is igényesség, ha valaki - mostoha körülmények ellenére - tiszta és ápolt!!!!!!!!!!
Annak, hogy azt nem fürdőszobában valósítja meg, annak ezer oka lehet, amire a kedves kérdező nem kíván kitérni.
Kedves Pici Lány!
(Csak azért, hogy stílusos maradjak.)
Ismerjük be, egyetlen hibát elkövettél a kérdés kiírásakor, mégpedig azt, hogy kihangsúlyoztad: Fürdőszoba nincs. Ha csak annyit írsz, hogy egy kétszoba-konyhás pici ház, talán nem érkezik ennyi, nagyon nem rokonszenves - de legalább is okoskodó -hozzászólás.
Ha a szüleid beleegyeztek (beleegyeznek) tiszta szívemből kívánok sok boldog ottalvást!!! A megértés, a szeretet, a szerelem számít, nem a mennyezetig márvány fürdőszoba!!
- Csatlakozom az elismeréshez. Tényleg nagyon rokonszenves és ésszerű válasz volt
- Egyetértek az oldal bírálatával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!