Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pici házban nincs ott alvás?

Pici házban nincs ott alvás?

Figyelt kérdés

Van egy adott ház!(2szoba+konyha)

Fürdőszoba nincs!

3an élnek.Szülők+lány!

Van barátja 3hónapja.

18évesek mindketten.

A kérdés hogy ezek a szempontok alapján meglehetne-e engedni az ott alvást?

2010. okt. 16. 22:34
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
24%
23:10 Isten jobb helyeken nagy betű! :)
2010. okt. 16. 23:14
 22/57 A kérdező kommentje:

ma 23:10

Sajnos a ház már nagyon régi.

Nem most épült.Utcafronti is.A mennyezet pedig még fából van.Semmi álmennyezet.

2010. okt. 16. 23:14
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
Milyen poénos vagy te 23:09-es!A mindenit!Hát ha tetszik,ha nem még a mai világban is vannak ilyen helyzetek!És attól,mert valakinek nincs fürdőszobája még lehet tiszta és ápolt is!Nem hinném,h. ez határozza meg egy ember értékeit!
2010. okt. 16. 23:16
 24/57 A kérdező kommentje:

Ja és olvastam egy választ ahol az volt írva hogy a saját szagát senki nem érzi.

Ne haragudj de olyan nincs.Lehet érezni.Egy hosszú nap után én is megérzem.

Ja és biztos vagyok benne hogy nem vagyok büdös.Akármit állítasz.

2010. okt. 16. 23:17
 25/57 anonim ***** válasza:
100%

ma 23:10

Nagyon sok olyan embert ismerek akik Budapesten laknak,és nincs fürdőszobájuk..Nagyon messzire sem kell mennem,hiszen anyám a Klinikáknál lakik,és neki sincs fürdőszobája.A Wc is kint van...De ettől függetlenül tiszta,ápolt nő,és senki nem mondaná meg,hogy lavórban fürdik minden nap..

Ismerek olyan embert is akiknek hatalmas kertes házuk van 2 fürdőszobával,de olyan büdös izzadságszagú,hogy 5 percet nem lehet mellette maradni..Nem a fürdőszoba a lényeg,hanem az,hogy a körülményekhez képest ki mennyire tud higiénikus lenni..

2010. okt. 16. 23:18
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyanokat, nem is egyet, akiknek ott a csilli-villi fürdöszoba, de csak minden másnap fürdenek.

Karácsony, Húsvét,Újév.

Hogy miért?Mert csilli-villi, és ne koszolodjon.

Ha valaki betéved hozzájuk, nem azt mutogatják, hogy van-e kaja a hütöben,hanem a fürdöt, mert a hüttö az kong.

2010. okt. 16. 23:19
 27/57 anonim válasza:
98%

23:33-nak: Gusztustalan a hozzászólásod!

Én a Magyarországnál egy picit gazdagabb Finnországban élek, de itt is előfordulnak még komfort nélküli házak, lakások.

Egy ilyen kérdés az emberi kapcsolatoknál, szerelemnél nálunk nem probléma, és egy hasonló fórumon, ebben a témában ilyen rosszindulatú hozzászólások sem érkeznének!!!

2010. okt. 16. 23:28
 28/57 anonim ***** válasza:
13%
De Finnországban sem a Finnek élnek a lepukkant komfort nélküli putriban, hanem a bemenekültek és a vendégmunkások, nemigaz?
2010. okt. 16. 23:31
 29/57 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell sértegetni?

Nincs fürdöszobájuk akkor nincs!Ennyi!

Irta, hogy megoldja minden nap mosakszik,nem büdös.

Lemerném fogadni, hogy azoknak a legnagyobb a szájuk, akiknek van, de mégsem fürdenek.

Ha ennyire zavar, akkor menj és csinálj nekik fürdöt!

Hajrá, aztán most legyen nagy a szád nagyokos!

2010. okt. 16. 23:34
 30/57 A kérdező kommentje:

Nem vagyok cigány!!Kérlek szépen magyar vagyok!De szerintem te az ilyen hsz-idal még a cigánynál is cigányabb vagy!

És te kezdted a csesztetést hogy ha neked lenne egy ilyen barátnőd...bla bla bla

2010. okt. 16. 23:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!