Pici házban nincs ott alvás?
Van egy adott ház!(2szoba+konyha)
Fürdőszoba nincs!
3an élnek.Szülők+lány!
Van barátja 3hónapja.
18évesek mindketten.
A kérdés hogy ezek a szempontok alapján meglehetne-e engedni az ott alvást?
ma 23:10
Sajnos a ház már nagyon régi.
Nem most épült.Utcafronti is.A mennyezet pedig még fából van.Semmi álmennyezet.
Ja és olvastam egy választ ahol az volt írva hogy a saját szagát senki nem érzi.
Ne haragudj de olyan nincs.Lehet érezni.Egy hosszú nap után én is megérzem.
Ja és biztos vagyok benne hogy nem vagyok büdös.Akármit állítasz.
ma 23:10
Nagyon sok olyan embert ismerek akik Budapesten laknak,és nincs fürdőszobájuk..Nagyon messzire sem kell mennem,hiszen anyám a Klinikáknál lakik,és neki sincs fürdőszobája.A Wc is kint van...De ettől függetlenül tiszta,ápolt nő,és senki nem mondaná meg,hogy lavórban fürdik minden nap..
Ismerek olyan embert is akiknek hatalmas kertes házuk van 2 fürdőszobával,de olyan büdös izzadságszagú,hogy 5 percet nem lehet mellette maradni..Nem a fürdőszoba a lényeg,hanem az,hogy a körülményekhez képest ki mennyire tud higiénikus lenni..
Ismerek olyanokat, nem is egyet, akiknek ott a csilli-villi fürdöszoba, de csak minden másnap fürdenek.
Karácsony, Húsvét,Újév.
Hogy miért?Mert csilli-villi, és ne koszolodjon.
Ha valaki betéved hozzájuk, nem azt mutogatják, hogy van-e kaja a hütöben,hanem a fürdöt, mert a hüttö az kong.
23:33-nak: Gusztustalan a hozzászólásod!
Én a Magyarországnál egy picit gazdagabb Finnországban élek, de itt is előfordulnak még komfort nélküli házak, lakások.
Egy ilyen kérdés az emberi kapcsolatoknál, szerelemnél nálunk nem probléma, és egy hasonló fórumon, ebben a témában ilyen rosszindulatú hozzászólások sem érkeznének!!!
Miért kell sértegetni?
Nincs fürdöszobájuk akkor nincs!Ennyi!
Irta, hogy megoldja minden nap mosakszik,nem büdös.
Lemerném fogadni, hogy azoknak a legnagyobb a szájuk, akiknek van, de mégsem fürdenek.
Ha ennyire zavar, akkor menj és csinálj nekik fürdöt!
Hajrá, aztán most legyen nagy a szád nagyokos!
Nem vagyok cigány!!Kérlek szépen magyar vagyok!De szerintem te az ilyen hsz-idal még a cigánynál is cigányabb vagy!
És te kezdted a csesztetést hogy ha neked lenne egy ilyen barátnőd...bla bla bla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!