Pici házban nincs ott alvás?
Van egy adott ház!(2szoba+konyha)
Fürdőszoba nincs!
3an élnek.Szülők+lány!
Van barátja 3hónapja.
18évesek mindketten.
A kérdés hogy ezek a szempontok alapján meglehetne-e engedni az ott alvást?
Nekünk: 2 szoba, konyha, fürdő nincs, wc se, csak kinti, de párom ott aludt nálunk, ha arról volt szó. Manapság meg inkább itt vagyunk náluk, mert sok itt a teendő.
Apámmal élek csak, így nem okozott gondot, de ha élt volna anyám, szerintem őt se zavarta volna. Anno 16/L és 22/F.
(kötözködőknek figyelmébe ajánlom, hogy nem otthonról netezek és nem vidéki vagyok...)
21/L
Hát nem tudom, de én ha akárhova megyek is, akár van ott fürdő, akár nincs, megfürödve megyek, kellemetlennek, kicsit kínosnak érezném, ha másnál fürdenék, vagy zuhanyoznék.
Hát gondolom a szülők az egyik szobában a lány a másikban, és így semmi probléma!!!
Amúgy miért írsz úgy, mintha vmi harmadik személyről írnál??? :D
Miféle kéró az, ahol nincs folyóvíz?
Ott menne el a kedvem örökre még a lánytól is....
Szerencsére vannak olyan emberek akiket ez nem zavar!Pedig megtehetné a srác hogy zavarja mert olyan házból jön ki hogy utolsó 2 válaszírónak összességében nincs olyan háza.
Másik nem a kőkorszakban lakunk.Csak sajnos a kialakítás nem megfelelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!