Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észre szoktátok venni lány/női...

Észre szoktátok venni lány/női családtagjaitokon - akikkel egy háztartásban éltek - hogy épp menstruál?

Figyelt kérdés

Például anyaként kamasz lányotokon, vagy nemtől függetlenül lánytestvéreteken, húgotokon, nővéreteken, stb.

(A barátnőtökön/feleségeteken az nyilvánvaló, hogy tudjátok ha menstruál, itt most azokat az eseteket kérdezem, amikor nem nyilvánvaló a szitu.)

A lényeg, észre szoktátok venni a veletek egy háztartásban élő nőkön, amikor megvan a menzeszük? Milyen jelekből/jelenségekből állapítjátok meg, mikor menstruálnak?

2023. szept. 5. 19:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%
A feleségem és a lányom is házisárkánnyá változik pirosbetűs ünnepekkor, szóval nálunk nem nehéz észrevenni.
2023. szept. 5. 21:57
 12/29 anonim ***** válasza:
60%
Az még hagyján hogy észreveszem, hanem amikor a kolesztarsam zakatol... De amikor fennhangon meséli, hogy már megint hogy fáj a francos hasa, meg folyton cserélnie kell, különben elázik, és ezt hallja mindenki a közelünkben... Újabban már nem is reagálok rá, csak nagy ívben kerülöm, de még nem vette magát észre..
2023. szept. 5. 22:35
 13/29 anonim ***** válasza:
65%
Miért kellett lepontozni? Esküszöm hogy érzem azt a fémes illatot olyankor, azt hittem ez valami szupererő, de írta valaki hogy ő is érezni szokta.
2023. szept. 6. 05:17
 14/29 anonim ***** válasza:
76%

Apukám nekem mindig mondta,hogy csak azért vagyok nyűgös mert mentsruálok.

Nyőgyógyász, tehát biztos volt valami amit ő külön észrevett, mert amikor még nem dobtam ki betétet akkor is mondta.

Régebben azt hittem mindenkinek ugyanakkor van és ezért tudja 😅

2023. szept. 6. 05:37
 15/29 anonim ***** válasza:
77%

Mivel tamponozok, így a betétcsörgés nálam nem játszik, a hasfájás és hányinger meg a hasmenés ellenben igen.

Barátom főleg onnan tudja.

2023. szept. 6. 07:24
 16/29 anonim ***** válasza:
34%
Még a fèrjem sem tudja hogy mikor menstruálok, csak ha mondom neki. Én sem látom máson, nem is èrdekel.
2023. szept. 6. 09:39
 17/29 anonim ***** válasza:
38%
Milyen unoríto pervez vagy te?Mit számít ez neked?!🤦🤦
2023. szept. 6. 10:30
 18/29 anonim ***** válasza:
34%
#16 sűrűn szexelhettek.😅
2023. szept. 6. 10:32
 19/29 anonim ***** válasza:
44%
A PMS a menzesz előtt van, a P ezt jelzi. Aki a vérzéskor észlel valamit, az bemeséli, hogy a nő tuti menstruál. Aki nem mosolyog, az ezeknek, mind menstruál.
2023. szept. 6. 10:36
 20/29 anonim ***** válasza:
62%
Hát 20+ év után te sem fogsz sűrűbben, utolsó.
2023. szept. 6. 10:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!