Észre szoktátok venni lány/női családtagjaitokon -
akikkel egy háztartásban éltek - hogy épp menstruál?
Figyelt kérdés
Például anyaként kamasz lányotokon, vagy nemtől függetlenül lánytestvéreteken, húgotokon, nővéreteken, stb.
(A barátnőtökön/feleségeteken az nyilvánvaló, hogy tudjátok ha menstruál, itt most azokat az eseteket kérdezem, amikor nem nyilvánvaló a szitu.)
A lényeg, észre szoktátok venni a veletek egy háztartásban élő nőkön, amikor megvan a menzeszük? Milyen jelekből/jelenségekből állapítjátok meg, mikor menstruálnak?
A feleségem és a lányom is házisárkánnyá változik pirosbetűs ünnepekkor, szóval nálunk nem nehéz észrevenni.
2023. szept. 5. 21:57
12/29 anonim válasza:
Az még hagyján hogy észreveszem, hanem amikor a kolesztarsam zakatol... De amikor fennhangon meséli, hogy már megint hogy fáj a francos hasa, meg folyton cserélnie kell, különben elázik, és ezt hallja mindenki a közelünkben... Újabban már nem is reagálok rá, csak nagy ívben kerülöm, de még nem vette magát észre..
2023. szept. 5. 22:35
13/29 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni? Esküszöm hogy érzem azt a fémes illatot olyankor, azt hittem ez valami szupererő, de írta valaki hogy ő is érezni szokta.
2023. szept. 6. 05:17
14/29 anonim válasza:
Apukám nekem mindig mondta,hogy csak azért vagyok nyűgös mert mentsruálok.
Nyőgyógyász, tehát biztos volt valami amit ő külön észrevett, mert amikor még nem dobtam ki betétet akkor is mondta.
Régebben azt hittem mindenkinek ugyanakkor van és ezért tudja 😅
2023. szept. 6. 05:37
15/29 anonim válasza:
Mivel tamponozok, így a betétcsörgés nálam nem játszik, a hasfájás és hányinger meg a hasmenés ellenben igen.
Barátom főleg onnan tudja.
2023. szept. 6. 07:24
16/29 anonim válasza:
Még a fèrjem sem tudja hogy mikor menstruálok, csak ha mondom neki. Én sem látom máson, nem is èrdekel.
2023. szept. 6. 09:39
17/29 anonim válasza:
Milyen unoríto pervez vagy te?Mit számít ez neked?!🤦🤦
2023. szept. 6. 10:30
18/29 anonim válasza:
#16 sűrűn szexelhettek.😅
2023. szept. 6. 10:32
19/29 anonim válasza:
A PMS a menzesz előtt van, a P ezt jelzi. Aki a vérzéskor észlel valamit, az bemeséli, hogy a nő tuti menstruál. Aki nem mosolyog, az ezeknek, mind menstruál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!