Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észre szoktátok venni lány/női...

Észre szoktátok venni lány/női családtagjaitokon - akikkel egy háztartásban éltek - hogy épp menstruál?

Figyelt kérdés

Például anyaként kamasz lányotokon, vagy nemtől függetlenül lánytestvéreteken, húgotokon, nővéreteken, stb.

(A barátnőtökön/feleségeteken az nyilvánvaló, hogy tudjátok ha menstruál, itt most azokat az eseteket kérdezem, amikor nem nyilvánvaló a szitu.)

A lényeg, észre szoktátok venni a veletek egy háztartásban élő nőkön, amikor megvan a menzeszük? Milyen jelekből/jelenségekből állapítjátok meg, mikor menstruálnak?

2023. szept. 5. 19:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2023. szept. 5. 19:47
 2/29 anonim ***** válasza:
45%
Én igen. Fémes illatuk van.
2023. szept. 5. 19:50
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

2-es biztos neked is rohadt jo orrod van. En fiatal lanykent mindig ereztem a sajat "verszagom" es az igen egy fura femes illat. Mindegy hogy mennyit mosakodtam, milyen betetet, milyen gyakran csereltem. volt vmi fura szagom.

Amugy nagyon egyszerurk a jelek EGY HAZTARTASBAN: kukaba dobjak a betetet/tampont stb. ha vki este zuhanyzik, az menszesz idejen nagy esellyel reggel IS fog, tobb vc papirt hasznal, "tovabb tart a pisiles". Netan bugyit aztat, beinditja gyakrabban a mosogepet.

Egyebek: nyugosebb, sirosabb, idegesebb, megvaltozik az evese (tobbet, kevesebbet), tobbet fekszik, hasfajos, melegvizes palackkal alszik, elterul a padlon, stb stb.

2023. szept. 5. 20:08
 4/29 anonim ***** válasza:
93%

Én is nő vagyok, és a két testvérem is, csak már nem élünk együtt. Zizegtünk a betétcsomagolással a fürdőben. A kukában láttam a kis csomagot, ha kinyitottam. A viselkedésükön csak annyit láttam bármikor, hogyha épp az alhasukat fogva, görnyedve vagy magzatpózban kínlódtak.

Mindhárman idegbetegek vagyunk a menzesz ELŐTTI napokban, de ez már csak felnőttként alakult ki hangsúlyosan, és nem is egymással szemben jön ki belőlünk az agybaj (hanem az otthoni, állandó csipcsup problémákon), így ezt már csak megbeszélésből tudjuk egymásról.

2023. szept. 5. 20:28
 5/29 anonim ***** válasza:
92%
Előtte három napig jól kivehetően feszültebb az asszony. Aztán mintha elvágták volna, na akkor menstruál.
2023. szept. 5. 20:41
 6/29 anonim ***** válasza:
87%
Tesómon csak azt láttam, hogy szenved. Nekem nagyon ritkán görcsöl a méhem, szóval nem volt látható jele, de mindig közöltem.
2023. szept. 5. 20:49
 7/29 anonim ***** válasza:
84%
Írta valaki, hogy magan megérzi, èn is megérzem magamon. Olyankor azon gondolkozom, hogy ugye mások nem érzik ezt?!
2023. szept. 5. 21:05
 8/29 anonim ***** válasza:
77%
Mindig utáltam, amikor én éreztem a szagot, másoknak nem volt ennyire nyílvánvaló. A vége felé elöntött a vér. Mi a fenének van meg 13 éves kortól 54 éves korig?
2023. szept. 5. 21:23
 9/29 anonim ***** válasza:
69%
Néha igen.
2023. szept. 5. 21:45
 10/29 anonim ***** válasza:
82%
Viselkedés, meg ilyesmikből nem, csak hallom, hogy nyitja ki a betètet a vécén, másrészt általában szóvá is szokták tenni, hogy fáj a hasuk, rosszul érzik magukat és hogy emiatt van.
2023. szept. 5. 21:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!