Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észre szoktátok venni lány/női...

Észre szoktátok venni lány/női családtagjaitokon - akikkel egy háztartásban éltek - hogy épp menstruál?

Figyelt kérdés

Például anyaként kamasz lányotokon, vagy nemtől függetlenül lánytestvéreteken, húgotokon, nővéreteken, stb.

(A barátnőtökön/feleségeteken az nyilvánvaló, hogy tudjátok ha menstruál, itt most azokat az eseteket kérdezem, amikor nem nyilvánvaló a szitu.)

A lényeg, észre szoktátok venni a veletek egy háztartásban élő nőkön, amikor megvan a menzeszük? Milyen jelekből/jelenségekből állapítjátok meg, mikor menstruálnak?

2023. szept. 5. 19:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%

Ugyan már, #18, nekem világ életemben 3-4 napig tartott, sosem volt erős.

Azért 3-4 napot kibírni szex nélkül nem egy megoldhatatlan feladat.

De menstruáció közben sem tilos a szex, de mindegy....

Én letojom, hogy más nő mikor menstruál (nevezzük már nevén, miért kell mindenféle idióta szavakat meg kifejezéseket aggatni rá???), főleg úgy, hogy vannak olyan fogamzásgátló eszközök, amiktől ki is marad a havi vérzés.

És hát, ahogy a a #16 is írta, kíváncsi lennék, hogyan hangozna a válaszod, ha már legalább két évtizede együtt vagytok :D

2023. szept. 6. 10:56
 22/29 anonim ***** válasza:
39%
20+ után az ember már olyan öreg?🤦41 éves vagyok,de a minimum heti 3 meg van.
2023. szept. 6. 11:43
 23/29 Metionin ***** válasza:
35%
Én is kiszagolom. Szobatársakon, lakótársakon, anno anyámon is mindig éreztem a szagát. Magamon is. Egyébként látványra max oda volt készítve a cucc a fürdőben és annyi, onnan lehetett látni.
2023. szept. 6. 11:47
 24/29 anonim ***** válasza:
93%
Jézusom, #22, a #16 és én is a házasság éveire gondoltam, tehát a gyengébb felfogásúak kedvéért: 20 éve együtt élő pár esetén nem biztos, hogy heti háromszor összebújnak, de kötekedj tovább nyugodtan! Nyilván most jössz majd azzal, hogy neked szeretőd van, meg mi milyen hülyék vagyunk, hogy monogám kapcsolatban élünk, blablabla.
2023. szept. 6. 11:50
 25/29 anonim ***** válasza:
83%
Jézusom!Miért lenne szeretőm?Az a tredi mostanában vagy mi?
2023. szept. 6. 13:39
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam szerintem nagyon is észrevehető... Már napokkal előtte hangulatingadozásaim vannak, és nagyon sokat eszek. Amikor megjön, akkor meg kb elviselhetetlen vagyok. Egyik pillanatba sírok azon ha tesóm ad nekem egy szelet csokit, következőbe random röhögök, vagy épp bunkó vagyok és beszólogatok. És ezt nem direkt csinálom. Csak ilyenkor többféle hormon keveredik, ezért tiszta káosz vagyok.
2023. szept. 6. 14:26
 27/29 anonim ***** válasza:
61%
szag alapjan (hetkoznapi szituaciokban) nem vettem eszre, de a legtobb no ezt nem birja magaban tartani es jellemzoen elmondja igy vagy ugy (bocs csajok, de tenyleg, kozponti tema, mint a fiuknal a f.ngas)
2023. szept. 7. 20:52
 28/29 anonim ***** válasza:

Anyummal többet vitatkoztunk, ha valamelyikünknek megvolt. Akkor nagyon durva vitáink tudtak lenni. Nagyon erős vérzései voltak, aminek sokszor hangot adott (gyakran kellett tampont cserélnie, így ha valahova mentünk, sokszor kellett mosdóba mennie). A mosdókagyló szélére odakészítette a tampont, ha megvolt neki.

Az enyémet pár napig tudom “titkolni”, általában a mosás szokott lebuktatni (baleset történik és összevérzem a lepedőt, megnőtt fehérneműszám a szennyesben/ruhaszárítón, néha használok mosható betétet). Vagy ha görcsölök, akkor a panaszkodás.

Mikor koliban laktam és barátok is voltunk, akkor a panaszkodásból tudtuk. De másból nem volt észrevehető.

Egyszer apumnál voltam és megjött. Megkérdeztem a párját, hogy tudna-e adni betétet, de nem volt neki, így szólt apumnak, hogy vigyen el a boltba betétet venni. Szerintem ebből össze tudták rakni, hogy éppen megvan 😅

2023. szept. 18. 09:22
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Hárman vagyunk lánytesók plusz ugye anya, úgyhogy elég sokszor menstruált éppen valamelyikünk. Nyilván nem ezzel fogadtuk a többieket, hogy megjött, de túl nagy titkot se csináltunk belőle. Szóba került így vagy úgy, a betét kinyitása azért hallatszik, vagy önmagában betét kibontva a vécé mellett vagy a kukában (ha mást is dobnál bele ott van), időnként történtek "balesetek", akkor ugye lepedő vagy bugyimosás. De mondom, nem csináltunk belőle túl nagy titkot, pláne lányok egymás között.
2023. szept. 19. 20:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!