Hogyan legyen jó kapcsolatom a párom gyerekeivel, ha már szobák elosztásán elakadunk?
Adott egy 5 szobás ház, ami a pároméké volt a válás előtt, én megvettem. Mikor beköltöztünk, egy szoba lett a felnőtt szoba, egy a gyerek szoba, egy az ő gyerekeinek a szobája, egy a tesóm szobája, egy pedig a rumli szoba, itt varrok, teregetek, vasalok, stb.
Az egy dolog, hogy alapból nem fogadtak örömmel a gyerekei, de most, fél évvel az összeköltözés után is áll a bál, hogy én kitúrtam őket a szobáikból. Mégis hogyan kellett volna máshogy alakítani?
Néha olyan elkeserítő, pedig annyira próbálkozom és mégsem tudok közelebb kerülni hozzájuk, ez viszont eléggé rányomja a bélyegét a mindennapokra is.
12, 11 és 9 évesek.
#34 tanulj meg szöveget értelmezni. 3 szoba van
1.: anyu és az új pasija
2. anyu két nagy gyereke
3. anyu legkisebb gyereke és anyu meg az új pasi gyereke
Tehát annyival kényelmesebb h nem hárman vannak egy szobában, hanem csak ketten
De a kérdező nem tudja így megoldani, mert összesen 2 szobája van 5 gyerekre. Elvileg betehetné a párja legkisebbjét a sajátjai mellé, de akkor abban a szobában lennének hárman, ráadásul ők még csak nem is féltestvérek, és azt se feledjük h a kérdező gyerekei így is a másik 3 gyerek miatt nem rendelkeznek saját szobával (akik, ugye nem is rokonaik).
6 gyerekre! A Kérdezőnek is 3 van.
A Kérdező 15-ös válasza:
“Amikor megvettem, csak 5 fővel számoltam és nem 9-el
Vedd elő az ujjacskáidat és számolj:
Kérdező,
Pasija,
Kérdező tesója
Pasi 3 gyereke,
…na ez mennyi?
Bizony-bizony 6
És ha a Kérdező 9-ről beszél, akkor hány gyereke is van?
Hát HÁROM!!!
(amúgy kösz a lepontozásod, tojok bele!)
Okés, valóban három gyereke van, “nyertél”, de ez semmit nem változtat a véleményemen, hogy nem oldható meg máshogy a szobák elosztása. Ezért pontoztalak
le, mert a kérdés szempontjából irreleváns (de ahogy nézem, más is lepontozott, gondolom, ugyanezért).
Nyertem???
Milyen hülyeség ez? Ez nem verseny és nem presztízsharc,... szerintem legalábbis.
Kijavítottam egy tévedésed, a szó amit keresel az a "köszönöm"!
A lepontozásom indoklására csak annyit tudok mondani, hogy te beteg vagy!:)
Soha nem lesz jó kapcsolatotok. 9 ember 4 szobában garancia az utálatra.
4 szobás házba max 2 gyerek és a szülei tudnak normálisan élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!