Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen jó kapcsolatom...

Hogyan legyen jó kapcsolatom a párom gyerekeivel, ha már szobák elosztásán elakadunk?

Figyelt kérdés

Adott egy 5 szobás ház, ami a pároméké volt a válás előtt, én megvettem. Mikor beköltöztünk, egy szoba lett a felnőtt szoba, egy a gyerek szoba, egy az ő gyerekeinek a szobája, egy a tesóm szobája, egy pedig a rumli szoba, itt varrok, teregetek, vasalok, stb.

Az egy dolog, hogy alapból nem fogadtak örömmel a gyerekei, de most, fél évvel az összeköltözés után is áll a bál, hogy én kitúrtam őket a szobáikból. Mégis hogyan kellett volna máshogy alakítani?

Néha olyan elkeserítő, pedig annyira próbálkozom és mégsem tudok közelebb kerülni hozzájuk, ez viszont eléggé rányomja a bélyegét a mindennapokra is.

12, 11 és 9 évesek.

2023. aug. 12. 14:12
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
96%

“Mikor beköltöztünk, egy szoba lett a felnőtt szoba, egy a gyerek szoba, egy az ő gyerekeinek a szobája, egy a tesóm szobája, egy pedig a rumli szoba…”

Akkor kezdjük az elején:

- a ház NEM 5 szobás, csak 4.

Amennyiben az a vécéről nyíló fülke nem alkalmas lakhatásra.

- gyerekszoba? Milyen gyerek? Van gyereked, vagy közös gyereketek?

- a testvéred is nyilván felnőtt, miért lakik veletek?

DE…!

Mivel látogatásról szól csak a történet, nem kell a gyerekeknek mindnek különszoba, de legalább ha különneműek illene kettéosztani őket, mondjuk kalkulálva a gyerekszobával!

2023. aug. 12. 15:08
 12/47 anonim ***** válasza:
98%
Sehogy
2023. aug. 12. 15:23
 13/47 anonim ***** válasza:
91%

Értem hogy, nem éltek ott, viszont 100% h az otthonuknak tekintették és tekintik is ha heti 3-4 napot itt vannak. Az meg, hogy elvetted a szobájukat és egy szobába raktad őket már ne haragudj de egy rohadt nagy kicseszés volt velük szemben. Párod mit szólt ehez?

És most egy kicsit gondolkodj a gyerekek fejével. Elválnak /szétmennek a szülők. Jön egy új nő az anyjuk helyére aki az otthonukba költözteti a testvérét (ezt nem is tudom elképzelni miért...), elveszi a szobájukat, lesz egy külön gyerek szoba (van egyeltalán közös gyerek? Vagy az a szoba mire van használva?) amit igazából vagy használnak vagy nem ők meg nyomorogjanak egy szobában.

Most halál komolyan... Te tudnál ehez jó arcot vágni?

2023. aug. 12. 15:24
 14/47 anonim ***** válasza:
50%

Ha a párod válása után vetted, akkor csak a felét vetted meg, a fele a pasié.

Ehhez képest jól kisajátítottad a házat, de ez már legyen a pasid gondja!

Alakítsátok vissza a szobát szobának, kamra nem létszükséglet egy családi házban, ahol millió lehetőség van raktározni. Vécé meg nyilván van a fürdő(k)ben, mert 5 szobás házban nem egy fürdő van.

2023. aug. 12. 15:28
 15/47 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is vannak gyermekeim és igen ők is 1 szobán osztoznak, de ők még kisebbek. A testvérem segítséget igényel az életvezetéséhez, ezért él velünk.

A párommal a házvásárlás során ismerkedtünk meg, és csak utána jöttünk össze. Az árverezés előtti utolsó pillanatos eladás volt, 1/1 tulajdonos vagyok.

Millió lehetőség raktározni? Ugyan hol? Amikor megvettem, csak 5 fővel számoltam és nem 9-el.

1 fürdőszoba van wc-vel és az említett wc.

2023. aug. 12. 15:40
 16/47 anonim ***** válasza:
88%
Ha igazából tudod h miért nem kedvelnek akkor miért panaszkodsz?
2023. aug. 12. 15:48
 17/47 anonim ***** válasza:
94%

Kezd egy kicsit szappanoperás lenni a sztori. Egyáltalán hogy jön ki a 9 fő? Ti, a pároddal meg a testvéreddel, plusz neki a három gyereke? Ezek szerint neked is 3 gyereked van? Mert így tényleg kicsit ez a ház.

Mi van a gyerekek anyjával?

2023. aug. 12. 15:49
 18/47 anonim ***** válasza:
96%
9 embernek ez így nem emberi. 4 szoba 9 emberre?
2023. aug. 12. 15:53
 19/47 anonim ***** válasza:
32%
Mi sz, hogy felnőtt szoba? Mi az, hogy gyerekszoba? Hogy akarsz jóban lenni velük, ha a rovásukra a felnőtt testvérednek bezzeg biztosítasz különszobát?
2023. aug. 12. 15:59
 20/47 anonim ***** válasza:
95%

A párodnak kell megbeszélni a gyerekeivel, hogy már nem az övék a ház, hogy csak ilyen formában tudnak ott aludni.

Te annyit tehetsz, hogy kerülöd a gyerekekkel a konfliktusokat.

2023. aug. 12. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!