Hogyan legyen jó kapcsolatom a párom gyerekeivel, ha már szobák elosztásán elakadunk?
Adott egy 5 szobás ház, ami a pároméké volt a válás előtt, én megvettem. Mikor beköltöztünk, egy szoba lett a felnőtt szoba, egy a gyerek szoba, egy az ő gyerekeinek a szobája, egy a tesóm szobája, egy pedig a rumli szoba, itt varrok, teregetek, vasalok, stb.
Az egy dolog, hogy alapból nem fogadtak örömmel a gyerekei, de most, fél évvel az összeköltözés után is áll a bál, hogy én kitúrtam őket a szobáikból. Mégis hogyan kellett volna máshogy alakítani?
Néha olyan elkeserítő, pedig annyira próbálkozom és mégsem tudok közelebb kerülni hozzájuk, ez viszont eléggé rányomja a bélyegét a mindennapokra is.
12, 11 és 9 évesek.
Külön szobája volt előtte mindegyiknek?
Te nem vennéd zokon, ha az új anyuka a régi szobájukban költöztetné a saját gyerekét vagy a testvérét? Vagy ott teregetne, vasalna?
A lakás a Te neveden van teljesen?
A rumlis szobát pakoljátok ki és a teregetést oldjátok meg máshol. Így a gyerekek több szobában is lehetnek.
Igen, külön szobáik voltak, de már 1 éve nem laktak itt mire megvettem. Hogyan tudnék nekik jobban kedvezni? A teret én sem tudom megnövelni.
A rumli szobára senki nem vágyik, mert az egy 1,5m*1,8m-es szoba, egy ágy sem fér bele (polcos szekrény lehajtható asztallal, összecsukható szék és felül egy 2 szintes fregoli a mostani berendezése), ráadasul a wc-ből nyílik és helyhiány miatt csak egy leporello ajtó van rajta. Eredetileg szoba volt, majd le lett választva belőle egy wc-nyi helyiség és a kamra.
Nem értem miért engem támadtok! Én tényleg szeretnék velük jó kapcsolatot, de így fogalmam sincs, hogyan.
Eredetileg nem az apjukkal élnek, de heti 3-4 napot biztos nálunk vannak.
Én ott elakadtam, hogy hogy a bánatban tűnhetett jó ötletnek pont azt a házat megvenni???
A tesód is veletek él? 1 szoba rém kevés három kiskamasznak, ha külön szobákhoz vannak szokva.
De mindegy is, az mindig is az ő házuk lesz az emlékeikben, és nyilván fel fogja hozni, hogy az az ő szobája volt. Hülye ötlet volt megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!