Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen jó kapcsolatom...

Hogyan legyen jó kapcsolatom a párom gyerekeivel, ha már szobák elosztásán elakadunk?

Figyelt kérdés

Adott egy 5 szobás ház, ami a pároméké volt a válás előtt, én megvettem. Mikor beköltöztünk, egy szoba lett a felnőtt szoba, egy a gyerek szoba, egy az ő gyerekeinek a szobája, egy a tesóm szobája, egy pedig a rumli szoba, itt varrok, teregetek, vasalok, stb.

Az egy dolog, hogy alapból nem fogadtak örömmel a gyerekei, de most, fél évvel az összeköltözés után is áll a bál, hogy én kitúrtam őket a szobáikból. Mégis hogyan kellett volna máshogy alakítani?

Néha olyan elkeserítő, pedig annyira próbálkozom és mégsem tudok közelebb kerülni hozzájuk, ez viszont eléggé rányomja a bélyegét a mindennapokra is.

12, 11 és 9 évesek.

2023. aug. 12. 14:12
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
89%

Külön szobája volt előtte mindegyiknek?

Te nem vennéd zokon, ha az új anyuka a régi szobájukban költöztetné a saját gyerekét vagy a testvérét? Vagy ott teregetne, vasalna?

2023. aug. 12. 14:20
 2/47 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha közelebb akarsz kerülni hozzájuk akkor pont picit jobban kéen enkik ekdvezni.
2023. aug. 12. 14:22
 3/47 anonim ***** válasza:
94%

A lakás a Te neveden van teljesen?

A rumlis szobát pakoljátok ki és a teregetést oldjátok meg máshol. Így a gyerekek több szobában is lehetnek.

2023. aug. 12. 14:28
 4/47 anonim ***** válasza:
91%
Gondold már végig. Az anyjuk/apjuk összejön valakivel. Ez a valaki nem csak hogy összejön a szülőjükkel a masik szülő helyett, de ezen kivül még megveszi a házukat, amelyben addig családként eltek es kiteszi őket a szobáikból, hogy a saját pereputtyát költöztesse oda meg varrogasson. Es még vágjanak is hozzá jó pofát? Te ezt komolyan gondoltad??
2023. aug. 12. 14:30
 5/47 anonim ***** válasza:
92%
Három kamasz gyerek egy szobában? Te ezt komolyan gondoltad? A "párod" ebbe beleegyezett?
2023. aug. 12. 14:43
 6/47 anonim ***** válasza:
94%
Mennyit vannak nálatok a gyerekek?
2023. aug. 12. 14:44
 7/47 anonim ***** válasza:
91%
3 gyerekes férfit választottál? És csodálkozol, hogy nem működik?
2023. aug. 12. 14:54
 8/47 A kérdező kommentje:

Igen, külön szobáik voltak, de már 1 éve nem laktak itt mire megvettem. Hogyan tudnék nekik jobban kedvezni? A teret én sem tudom megnövelni.

A rumli szobára senki nem vágyik, mert az egy 1,5m*1,8m-es szoba, egy ágy sem fér bele (polcos szekrény lehajtható asztallal, összecsukható szék és felül egy 2 szintes fregoli a mostani berendezése), ráadasul a wc-ből nyílik és helyhiány miatt csak egy leporello ajtó van rajta. Eredetileg szoba volt, majd le lett választva belőle egy wc-nyi helyiség és a kamra.

Nem értem miért engem támadtok! Én tényleg szeretnék velük jó kapcsolatot, de így fogalmam sincs, hogyan.

Eredetileg nem az apjukkal élnek, de heti 3-4 napot biztos nálunk vannak.

2023. aug. 12. 14:54
 9/47 anonim ***** válasza:
95%

Én ott elakadtam, hogy hogy a bánatban tűnhetett jó ötletnek pont azt a házat megvenni???

A tesód is veletek él? 1 szoba rém kevés három kiskamasznak, ha külön szobákhoz vannak szokva.

De mindegy is, az mindig is az ő házuk lesz az emlékeikben, és nyilván fel fogja hozni, hogy az az ő szobája volt. Hülye ötlet volt megvenni.

2023. aug. 12. 14:57
 10/47 anonim ***** válasza:
92%
És nektek van gyereketek, vagy csak elméleti a gyerekszoba? Ha nincs, akkor azt átengedném a kamaszoknak, amíg nincs rá szükség.
2023. aug. 12. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!