Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarják a nők elmarni,...

Miért akarják a nők elmarni, kiközösíteni, kizárni a férjük családját?

Figyelt kérdés

Azzal kezdem, hogy tisztelet a kivételnek, de én magam nőként is azt látom a környezetemben, rokonoknál, barátnőknél, közeli ismerősöknél, itt az interneten meg pláne, hogy a nők tartós kapcsolatban valamiért már alapból nem szeretik a férjük családját, és igyekeznek kizárni őket, amennyire csak lehet.

Mindig a férj családja a rossz, ők gondolkodnak hülyén, nekik vannak hibáik, bezzeg a nő családja az szent. Velük lehet napi szinten telefonálni, találkozni, mindent megosztani velük, mert az nem baj, ha ők beleszólnak valamibe, csak a férj családja ne tegye.

Ez ugye nyilván főleg anyós-meny kapcsolatoknál jön ki, a pasi anyja mindig sz*r, és ha a pasi valamiben netán egyetért az anyjával, akkor anyucipicifia, ha segít nekik, ki van használva, ha rendszeresen tartja velük a kapcsolatot, akkor nem váltak le egymásról.

Ha a nő teszi ugyanezt az anyjával, az belefér, csak jó az anya-lánya viszony. És természetesen mindig az apai nagymama a rossz nagymama, aki mindent rosszul csinál a gyerekkel.

Mi az oka ennek a jelenségnek?

2023. aug. 3. 16:24
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
81%
30, igen, érdemes jogi segítséget igénybe venni. Szerintem gyomorforgató, hogy emberek képesek így a ***ban hagyni egymást a válás után.
2023. aug. 5. 19:06
 32/35 anonim ***** válasza:
82%
Akkor most leírom nálunk hogy volt.A volt anyósom azt hitte a beteges agyával,hogy miután férjhez megyek,elfelejtem a családom.Hogy ő lesz az anyám.A fiam születése után el akarta idegeníteni az anyai nagyszülőktől és anyának hívta magát a fiam előtt.Ezért most havi egyszer látja az unokáját 2 napra.Nekem lett egy csodálatos férjem,fiam nevelőapja,aki a példaképe és segíti mindenben.Az anyósomék meg aranyemberek.Tehát ki mint vet,úgy arat.Ezt majd lepontozzák az irigyek,akik nem örülnek más boldogságnak.Szép estét és hajrá.
2023. nov. 9. 17:42
 33/35 anonim ***** válasza:
48%
Megjött az első irigy 👍🏻😉
2023. nov. 10. 10:26
 34/35 anonim ***** válasza:
31%
32 ez durva 😰
2023. nov. 10. 13:42
 35/35 anonim ***** válasza:
61%
34,az bizony durva volt.Fájdalmas és félelmetes volt ahhoz a családhoz tartozni.De én is hibás vagyok.Ferjhez mentem anélkül,hogy megismertem volna azt a családot.A volt párom embernek jó volt,de társnak egyáltalán.Anyuci pici fia volt.Fiaim vannak,nem tudom milyen anyós leszek.De azt már tudom,hogy milyen nem leszek.Soha nem bántom a fiaim választottjait,mert azt senki sem érdemli. Szeretem a fiaim,ebből következik,hogy tisztelem minden döntésüket.
2023. nov. 10. 15:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!