Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarják a nők elmarni,...

Miért akarják a nők elmarni, kiközösíteni, kizárni a férjük családját?

Figyelt kérdés

Azzal kezdem, hogy tisztelet a kivételnek, de én magam nőként is azt látom a környezetemben, rokonoknál, barátnőknél, közeli ismerősöknél, itt az interneten meg pláne, hogy a nők tartós kapcsolatban valamiért már alapból nem szeretik a férjük családját, és igyekeznek kizárni őket, amennyire csak lehet.

Mindig a férj családja a rossz, ők gondolkodnak hülyén, nekik vannak hibáik, bezzeg a nő családja az szent. Velük lehet napi szinten telefonálni, találkozni, mindent megosztani velük, mert az nem baj, ha ők beleszólnak valamibe, csak a férj családja ne tegye.

Ez ugye nyilván főleg anyós-meny kapcsolatoknál jön ki, a pasi anyja mindig sz*r, és ha a pasi valamiben netán egyetért az anyjával, akkor anyucipicifia, ha segít nekik, ki van használva, ha rendszeresen tartja velük a kapcsolatot, akkor nem váltak le egymásról.

Ha a nő teszi ugyanezt az anyjával, az belefér, csak jó az anya-lánya viszony. És természetesen mindig az apai nagymama a rossz nagymama, aki mindent rosszul csinál a gyerekkel.

Mi az oka ennek a jelenségnek?

2023. aug. 3. 16:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
18%
Nem mind akarja.
2023. aug. 3. 23:17
 12/35 anonim ***** válasza:
85%

A többség akik normálisak nem akarják. Nem normálisak meg mindkét nrmnél vannak. Na meg függ a családtól is.

Gond akkor lehet ha beledumálnak az életükbe. Na most anyám h.lyeségét tudom kezelni, ha be is szólna ( nem teszi) azt is, hiszen vele nőttrm fel ismerem. Ha anyósék szólnának bele azt nem tudnám , nem marnék el senkit, de messze nem olyan szoros a kapcsolat velük hogy beleférjen.

A gyereknevelesbe is szeretnek az anyósok beleszólni, amit lássuk be nagyrészt a nők végeznek..trhát nem a fiának szól, aki isneri tudja kezelni, hanem a menyének aki kb idegen. Egy idegentol meg ki fogad el szívesen beszólást? Senki.

Én úgy vagyok ezzel hogy amíg nem bántanak, rlvagyok, nem szoros a kapcsolat köztünk de normális. A határaimat azért meghúzom, de nem durva módon. Ez vonatkozik a saját csaladomra is.

2023. aug. 4. 00:11
 13/35 Darius- ***** válasza:
82%
Nézzük alapjáraton, vagyis miért rossz a kapcsolat a párunk szüleivel. A birtoklásvágy normális, ugyanazt a személyt akarják, így kialakul egy versengés. A szülő nehezen fogadja el azt, hogy gyereke már másé, EZ általában gyakoribb, ha aZ egyedüli gyerek. Tehát nem feltétlenül rossz a szülő, csak jót akar a gyerekének. Ezt azok, akik voltak anyák jobban megértik. A gyengébbek ilyenkor a párjukat hibáztatják, mert maguk nem tudják megoldani a problémát. A kommunikáció és a határok megszabása minden egyes témában fontos.
2023. aug. 4. 02:01
 14/35 anonim ***** válasza:
29%

9

"A fiús anyukák életképtelennek nevelik a gyereküket"

Valahogy mégis ennek az "életképtelen" férfiúknak van lakása.

Ezt próbálják megszerezni az "életképes" nők.

(Persze normális és vagyonos férfi eleve nem házasodik.)

2023. aug. 4. 09:43
 15/35 anonim ***** válasza:
58%

Nem idegenítettem el, de

- amikor naponta 40 percet telefonáltak

- a harmincas kisfiú szexuális aktus KÖZBEN felveszi az anyjának a telefont, az azért neeee!

- minden második hétvégét kötelezően ott kellett tölteni - péntek-szombat vasárnap - bszki, és a SAJÁT családunkkal mi a helyzet? Közösen töltött hétvége? Ja, azt nem, mert "tudod, hogy anya vár minket".

Na, 1 év együttélés után szakítottam a .csába és még így is sokáig bírtam. Bocs, aki ennyire képtelen leszakadni a szüleiről az gáz.

2023. aug. 4. 09:56
 16/35 anonim ***** válasza:
37%

Valahogy mégis ennek az "életképtelen" férfiúknak van lakása. - juuuj, neeeeeee!

Exem pl. állandóan felvágott vele, hogy "az én lakásom, az én lakásom" - kb épp hozzá nem tette, hogy kssoljak.

Az "ő lakását" konkrétan anyuciék vették meg, neki személy szerint egy fillérje nem volt benne, de úgy pöffeszkedett ott, mintha zsebből fizette volna :D

Hagyjuk már.

2023. aug. 4. 09:58
 17/35 anonim ***** válasza:
27%

A mai nők felfogása a gáz: annyira tulajdonolni akarjak a férfit, hogy a legkisebb kapcsolat tartás a szüleivel is kikészítik a not.

Régen több generáció élt együtt, gondoskodtak az idős szülőkről.

De ma mar az nem "trendy"

2023. aug. 4. 10:00
 18/35 anonim ***** válasza:
25%
Ez általánosítás és hülyeség, a probléma háttere pedig általában egy irigy, féltékeny kedvesmama szokott lenni, aki a fia tudta nélkül érezteti a menyével, hogy 1, az ő pici fiacskájához senki nem lesz elég jó 2, az exe sokkal kedvesebb, háziasabb lány volt és jajdekár 3, a kisfia mindig az övé marad elsősorban. True story.
2023. aug. 4. 10:00
 19/35 anonim ***** válasza:
43%

16

"Exem pl. állandóan felvágott vele, hogy "az én lakásom"

"de úgy pöffeszkedett ott, mintha zsebből fizette volna "

Ez nem felvágás, csak tudatosította benned, hogy te költöztél be üres hátsóval az övébe.

A lényeg, hogy volt saját lakása az exednek.

Azóta, hogy kirakott belőle, te hol "pöffeszkedsz" ?

Csak nem egy albérletben?!

2023. aug. 4. 10:17
 20/35 anonim ***** válasza:
84%

"Régen több generáció élt együtt, gondoskodtak az idős szülőkről."

A nők. Neked most az fáj, hogy a szüleidről neked kell majd gondoskodnod. Szopacs.

2023. aug. 4. 11:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!