Miért akarják a nők elmarni, kiközösíteni, kizárni a férjük családját?
Azzal kezdem, hogy tisztelet a kivételnek, de én magam nőként is azt látom a környezetemben, rokonoknál, barátnőknél, közeli ismerősöknél, itt az interneten meg pláne, hogy a nők tartós kapcsolatban valamiért már alapból nem szeretik a férjük családját, és igyekeznek kizárni őket, amennyire csak lehet.
Mindig a férj családja a rossz, ők gondolkodnak hülyén, nekik vannak hibáik, bezzeg a nő családja az szent. Velük lehet napi szinten telefonálni, találkozni, mindent megosztani velük, mert az nem baj, ha ők beleszólnak valamibe, csak a férj családja ne tegye.
Ez ugye nyilván főleg anyós-meny kapcsolatoknál jön ki, a pasi anyja mindig sz*r, és ha a pasi valamiben netán egyetért az anyjával, akkor anyucipicifia, ha segít nekik, ki van használva, ha rendszeresen tartja velük a kapcsolatot, akkor nem váltak le egymásról.
Ha a nő teszi ugyanezt az anyjával, az belefér, csak jó az anya-lánya viszony. És természetesen mindig az apai nagymama a rossz nagymama, aki mindent rosszul csinál a gyerekkel.
Mi az oka ennek a jelenségnek?
A többség akik normálisak nem akarják. Nem normálisak meg mindkét nrmnél vannak. Na meg függ a családtól is.
Gond akkor lehet ha beledumálnak az életükbe. Na most anyám h.lyeségét tudom kezelni, ha be is szólna ( nem teszi) azt is, hiszen vele nőttrm fel ismerem. Ha anyósék szólnának bele azt nem tudnám , nem marnék el senkit, de messze nem olyan szoros a kapcsolat velük hogy beleférjen.
A gyereknevelesbe is szeretnek az anyósok beleszólni, amit lássuk be nagyrészt a nők végeznek..trhát nem a fiának szól, aki isneri tudja kezelni, hanem a menyének aki kb idegen. Egy idegentol meg ki fogad el szívesen beszólást? Senki.
Én úgy vagyok ezzel hogy amíg nem bántanak, rlvagyok, nem szoros a kapcsolat köztünk de normális. A határaimat azért meghúzom, de nem durva módon. Ez vonatkozik a saját csaladomra is.
9
"A fiús anyukák életképtelennek nevelik a gyereküket"
Valahogy mégis ennek az "életképtelen" férfiúknak van lakása.
Ezt próbálják megszerezni az "életképes" nők.
(Persze normális és vagyonos férfi eleve nem házasodik.)
Nem idegenítettem el, de
- amikor naponta 40 percet telefonáltak
- a harmincas kisfiú szexuális aktus KÖZBEN felveszi az anyjának a telefont, az azért neeee!
- minden második hétvégét kötelezően ott kellett tölteni - péntek-szombat vasárnap - bszki, és a SAJÁT családunkkal mi a helyzet? Közösen töltött hétvége? Ja, azt nem, mert "tudod, hogy anya vár minket".
Na, 1 év együttélés után szakítottam a .csába és még így is sokáig bírtam. Bocs, aki ennyire képtelen leszakadni a szüleiről az gáz.
Valahogy mégis ennek az "életképtelen" férfiúknak van lakása. - juuuj, neeeeeee!
Exem pl. állandóan felvágott vele, hogy "az én lakásom, az én lakásom" - kb épp hozzá nem tette, hogy kssoljak.
Az "ő lakását" konkrétan anyuciék vették meg, neki személy szerint egy fillérje nem volt benne, de úgy pöffeszkedett ott, mintha zsebből fizette volna :D
Hagyjuk már.
A mai nők felfogása a gáz: annyira tulajdonolni akarjak a férfit, hogy a legkisebb kapcsolat tartás a szüleivel is kikészítik a not.
Régen több generáció élt együtt, gondoskodtak az idős szülőkről.
De ma mar az nem "trendy"
16
"Exem pl. állandóan felvágott vele, hogy "az én lakásom"
"de úgy pöffeszkedett ott, mintha zsebből fizette volna "
Ez nem felvágás, csak tudatosította benned, hogy te költöztél be üres hátsóval az övébe.
A lényeg, hogy volt saját lakása az exednek.
Azóta, hogy kirakott belőle, te hol "pöffeszkedsz" ?
Csak nem egy albérletben?!
"Régen több generáció élt együtt, gondoskodtak az idős szülőkről."
A nők. Neked most az fáj, hogy a szüleidről neked kell majd gondoskodnod. Szopacs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!