Beleszólnátok a felnőtt gyermeketek ezen kapcsolatába? A lány,akivel együtt van, rengeteg alkalommal nekem panaszkodik,hogy nem szereti a fiamat, és csak azért van vele,mert nem talált/talál jobbat. A fiam is tudja ezt,mégis benne van. Mit tegyek?
Nekem csak egy 5 éves fiam van, mégis fájdalmas vol olvasni. Nem lehet könnyű neked ezt anyaként végignézni.
A véleményem biztos elmondanám és próbálnám felnyitni a szemét, még ha nyilvánvaló is, hogy sajnos nem tehetek semmit, hiszen felnőtt emberről van szó
Nagykorú, innentől nem tudsz beleszólni. Ha tanácsot kér, akkor oké, adj tanácsot, de bele ne szólj, kéretlenül ne bölcselkedj.
A fiú tudja a helyzetet. Innentől az ő döntése.
Mellesleg valószínűleg jobban ismeri a lányt. Lehet nem komolyan panaszkodik a lány. Mentális betegen, veszekedéskor mondd olyat az ember, amit nem gondol úgy, és ezt a partner is tudja. Ez simán lehet valami ilyen helyzet is mélyebben.
Látom, mindenképpen a viccbeli anyós akarsz lenni, aki nem jó anyós, mert még nem porhanyós.
Ha mindenáron bele akarsz szólni, akkor vedd fel a telefonoddal, amikor a lány erről beszél, és később játszd le a fiadnak.
De én nem tenném, ha a fiad mondta, hogy tud arról, hogy a lány nem szereti, és mégis megtartja őt. Minden további beleszólás szerintem csak egy undorító anyós-viselkedés. Ő segít neked, azzal, hogy nem kell főznöd, segít rendben tartani a házat, stb. Lehet, hogy te lelki támaszt nyújtasz neki annak ellenére, hogy gyakorlatilag az ellensége vagy, mert el akarod marni a háztól. Lehetnél megértőbb iránta, inkább próbálj meg segíteni neki, hogy a mentális és fizikai problémáit könnyebben tudja kezelni, esetleg tünetmentessé tenni, és lehet, hogy igazából szereti a fiadat, és hálás, amiért vele lehet, de a mentális problémái miatt néha mást mond, mint amit érez.
Nekem egyébként kicsit sántít a történet, hogy pont neked és a fiadnak mondja, hogy nem szeret titeket, miközben nem lenne hová mennie, ha ti kirúgjátok.
“ A lány,akivel együtt van, rengeteg alkalommal nekem panaszkodik,hogy nem szereti a fiamat, és csak azért van vele,mert nem talált/talál jobbat. ”
Ez életszerűtlen. Mármint hogy éppen neked mondja.
De ha mégis igaz, és a fiadnak fikarcnyi önbecsülése sincs, vagy míg nem talál jobbat, tisztességeset, jó neki így, nem szólhatsz bele.
Felnőtt, az ő döntése, ő élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!