Miért pont az én papám haldoklik? Mért őt viszi el a rák? Miért? :'(
Figyelj ez nagyon rossz mondat volt."Miért pont az enyémet??"Én is kérdezhetném miért pont az én drága jó keresztanyukám halt meg 23évesen agydaganatba?!De nem kérdezem, mert ez hülyeség.Sajnos ez egy olyan dolog, hogy bárkivel megtörténhet.
Sajnálom ami veled történik és ami a papáddal.De tudod mindig a jók mennek el.
Szegénykém, nagyon sajnállak! :( (Küldök egy ölelést!)
LEGYÉL VELE. Ennyit tudok mondani. Igazítsd meg a párnáját, adj neki inni, takard be, fog a kezét. Ha magánál van, beszélgess vele, vagy beszélj hozzá. Így is rossz lesz, ha megtörténik a legrosszabb - de legalább ott voltál Vele.
Írtad, hogy megműtik - hátha akkor van remény - sokszor van olyan is, hogy valakiről elmondanak az orvosok, és utána még évekig él.
Nagyon sajnálom!! :(
Valóban, ezt mindannyian kérdezhetnénk, és kérdezzük is akkor amikor a Mi szerettünk megy el..
Én is kérdeztem, amikor 3éve a papámat elütötte 2(!) vonat! Szörnyű volt!!! De bele kell törődni a megváltoztathatatlanba.. Próbálj minél többet Vele lenni, és mondd el Neki mennyire szereted! Nekem erre nem volt lehetőségem!
Sok erőt az egész családodnak!
Szia!
Nekem tavaly halt meg a nagymamám, pont karácsony után, ő is rákos volt, és 68 éves...:'( Én is sokszor feltettem magamnak a kérdést, hogy "Miért?!" Borzasztó volt látni, ahogy rövid idő alatt leépült...:( De a végére már úgy voltunk vele, hogy jobb is így neki, hiszen "Odafönt" már nem szenved... Kitartást kívánok! Teljesen megértem, hogy nem tudod elengedni, de egyszer sajnos elkell... A szívedben mindig veled lesz, és mindig vigyázni fog rád a Mennyországból:) Nagypapádnak sok szerencsét kívánok, hogy jobbra forduljon az állapota, neked pedig sok szerencsét az egész életedben, legyen belőled boldog felnőtt, és sok erőt kívánok, hogy ezt az időszakot átvészeld!:)
(U.I.: Ha gondolod, írhatsz privátot, és kiöntheted nekem a szíved, amikor csak szeretnéd:) Tudom, mit érzel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!