Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért pont az én papám haldokl...

Miért pont az én papám haldoklik? Mért őt viszi el a rák? Miért? :'(

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 10:28
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ezt én is kérdezhetném... Miért pont az enyém halt meg pár hónappal ezelőtt? 58 évesen???!!
2010. okt. 24. 13:02
 32/39 anonim ***** válasza:

Figyelj ez nagyon rossz mondat volt."Miért pont az enyémet??"Én is kérdezhetném miért pont az én drága jó keresztanyukám halt meg 23évesen agydaganatba?!De nem kérdezem, mert ez hülyeség.Sajnos ez egy olyan dolog, hogy bárkivel megtörténhet.

Sajnálom ami veled történik és ami a papáddal.De tudod mindig a jók mennek el.

2010. okt. 24. 13:31
 33/39 anonim ***** válasza:

Szegénykém, nagyon sajnállak! :( (Küldök egy ölelést!)

LEGYÉL VELE. Ennyit tudok mondani. Igazítsd meg a párnáját, adj neki inni, takard be, fog a kezét. Ha magánál van, beszélgess vele, vagy beszélj hozzá. Így is rossz lesz, ha megtörténik a legrosszabb - de legalább ott voltál Vele.

Írtad, hogy megműtik - hátha akkor van remény - sokszor van olyan is, hogy valakiről elmondanak az orvosok, és utána még évekig él.

2010. okt. 24. 13:33
 34/39 anonim ***** válasza:
Szerintem most a papádnak a legkevésbé van szügsége a sajnálatra. Légy erős és tedd szebbé azt az időt ami maradt neki. Az én mostohapapám is rákos volt. Nagyon sokat szenvedett az utolsó 2-3 hétben... Csak azt tudom mondani, hogy bizakodj, de ne éld bele magad, mert utána nagyobb lesz a csalódás. Remélem jobban lesz, és még sok karácsonyotok lesz együtt! Ja, és még sikert kivánok a fölvételihez is!
2010. okt. 24. 14:00
 35/39 A kérdező kommentje:
Végülis nem műtik meg az agyát,mert az az eredménye is negatív lett..az orvosok: " nem tudjuk, hogy mi baja lehet" ez az orvostudomány?
2010. okt. 24. 15:40
 36/39 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom!! :(

Valóban, ezt mindannyian kérdezhetnénk, és kérdezzük is akkor amikor a Mi szerettünk megy el..

Én is kérdeztem, amikor 3éve a papámat elütötte 2(!) vonat! Szörnyű volt!!! De bele kell törődni a megváltoztathatatlanba.. Próbálj minél többet Vele lenni, és mondd el Neki mennyire szereted! Nekem erre nem volt lehetőségem!

Sok erőt az egész családodnak!

2010. okt. 24. 16:44
 37/39 anonim válasza:

Szia!

Nekem tavaly halt meg a nagymamám, pont karácsony után, ő is rákos volt, és 68 éves...:'( Én is sokszor feltettem magamnak a kérdést, hogy "Miért?!" Borzasztó volt látni, ahogy rövid idő alatt leépült...:( De a végére már úgy voltunk vele, hogy jobb is így neki, hiszen "Odafönt" már nem szenved... Kitartást kívánok! Teljesen megértem, hogy nem tudod elengedni, de egyszer sajnos elkell... A szívedben mindig veled lesz, és mindig vigyázni fog rád a Mennyországból:) Nagypapádnak sok szerencsét kívánok, hogy jobbra forduljon az állapota, neked pedig sok szerencsét az egész életedben, legyen belőled boldog felnőtt, és sok erőt kívánok, hogy ezt az időszakot átvészeld!:)

(U.I.: Ha gondolod, írhatsz privátot, és kiöntheted nekem a szíved, amikor csak szeretnéd:) Tudom, mit érzel...)

2010. okt. 24. 19:40
 38/39 anonim ***** válasza:
Sajnos ez az élet rendje.Ő már végzett itt a földön és beteljesítette a feladatát.Az én nagyszüleim is rákban haltak meg, pedig a mamám egészséges életet élt, a papám pedig ivott és dohányzott mégis a mama után halt meg(de szerintem azért mert hiányzott neki a mama és és valahogy így a betegség gyorsan elvitte).AMúgy amikor meghalt a mama,akkor a papa mondta h. nem hal meg egyedül és rá pont 1 évre ugyan azon a napon és órában halt meg ugyan abban az ágyban.Ezt el kell fogadni, nehéz tudom, nekem már 10 éve h. meghaltak,de a mama még most is szokott hiányozni,de majd jobb lesz, idővel már nem fogsz annyit gondolni rájuk és el tudod fogadni.Gondolj arra h. már így nem fog szenvedni és legalább "együtt lesz az ő rokonaival, szeretteivel".Te éld úgy tovább az életed h. büszke legyen rád!
2010. okt. 25. 07:51
 39/39 A kérdező kommentje:
Nagyonnagyon köszönöm nektek a sorokat, tényleg rengeteget segítetek!!! A többi eredménye is negatív lett, azonban a 2. agylumbálás kimutatta, hogy rákos sejtek (nem daganat) van az agyhártyán,ami sem a kemora,sem a sugárra nem reagál.A múlt héten voltam bent nála a kórházban, hogy őszinte legyek, sokkal rosszabbra számítottam..Azonban tegnap megmondták az orvosok,hogy napok-hetek-max. 1 hónap van neki hátra..Egyszerűen kegyetlen az élet! Hogyan éljük túl az első karácsonyt nélküle?Örülhetek majd így a karácsonynak?..És egyáltalán: fogok én még valaha tiszta szívből nevetni,örülni valaminek,és boldog lenni, ha majd ő nem lesz ??
2010. nov. 5. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!