Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért pont az én papám haldokl...

Miért pont az én papám haldoklik? Mért őt viszi el a rák? Miért? :'(

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 10:28
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
90%
Szia! Hogy van az apukád? Meggyógyult?
2010. okt. 21. 20:42
 22/39 anonim válasza:
90%
Bocsi Papád!
2010. okt. 21. 20:43
 23/39 anonim válasza:
93%
Visszakérdezek: Miért pont az én férjemnek kellett meghalni 30 évesen? Miért pont az én kisfiam halt meg 3 naposan?
2010. okt. 22. 14:16
 24/39 A kérdező kommentje:

Jobban van, köszönöm..ma viccelődött is! Minden eredménye negatív..valószínűleg hétfőn levisszük Szegedre a klinikára.

a férjed meghalt 30 évesen? :'(( Istenem....

2010. okt. 22. 14:36
 25/39 anonim ***** válasza:
93%

mi a neved? nem Tamas veletlenul?

Sok kitartast tatadnak..es persze nektek is...de most nem irok regenyt, elottem mar ugyis sokan megtettek:)

2010. okt. 24. 11:18
 26/39 A kérdező kommentje:
Fanni vagyok :)
2010. okt. 24. 11:36
 27/39 A kérdező kommentje:
..És köszönöm szépen nektek, nem is tudjátok, hogy mennyit segítetek ezzel a pár sorral. Nem ismerlek titeket, mégis több jó szót kapok tőletek, mint némelyik "baráttól".. Azt viszont nem értem, hogy az orvosokba hogyan nem szorult egy cseppnyi empátia sem? :S
2010. okt. 24. 11:38
 28/39 anonim válasza:
100%
Hatodikos vagyok és a legjobb barátomnak is rákban halt meg az apukája a temetésen együtt sírtunk meg volt olyan, hogy órán is szimplán rájött a sírás ilyenkor kimentünk mikor megynyugodott visszamentünk én sem tudom felfogni nagyon hiányziknekem is pedig aző apukája volt hogy miért erre senki nemtudja választ de vídasztaljon a tudat, hogy fentről is néz téged igazából nem halt meg teljesen hiszen a lelkedben és a szívedben élni fog csak gondolj rá és veled lesz igaz hogy csak gondolatban de veled lesz tudom hogy nyálasnak hangzik de ha nagyon erősen rá gondolsz majd ott lesz a szemed előtt ha becsukod a szemedet a szívedből soha nem fog eltünni
2010. okt. 24. 12:28
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
12.28 A legjobb barätodnak Ramona a neve igaz?
2010. okt. 24. 12:42
 30/39 anonim válasza:
Xy Milán bocs de a vezetéknevét nem mondhatom meg mert szerintem ősem szeretné a multkor itt aludt nálunk eszébe jutott és csak sírt anya adott neki nyugtatót kicsit jobb lett neki az ő apukája 46-éves volt őmeg 12 gondolhatod imádta az apukáját és fordítva persze az anyukáját is imádja de na szóval érted mit akartam mondani bocsi de nem tudom kifejezni na szóval csak gondolj rá és a szívedben ott lesz és csaka szépre eméékezz ő nagyon szeret téged és szeretni is fog ott fent is ha sirsz neki az nagyon rossz lesz
2010. okt. 24. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!