Papám miért visálkedik velem másként társaságban, s miért ismént másként akkor, ha csak mi ketten vagyunk otthon?
Támogatom az előző válaszát .
Beszéld meg vele ő a nagyapád te meg az unokája vagy nem kell tartanod semmitől szerintem :).
Nem akarom megkérdezni, mert megsértődne, tudom, rosszul értelmezné... Csak egyszerűen érzem, hogy társaságban lenézően visálkedik velem. Hasonló tapasztalat volt valakinek?
Utolsó: nagyon szépen köszönöm a válaszod!
18:54 vagyok.
De ezt mi igazából nem tudjuk veled megbeszélni maximum csak megkavarjuk a dolgokat még jobban :S.
Itt komolyan ezt a dolgot nektek kettőtöknek kell megbeszélni.
Még talán azt tudom tanácsolni hogy ne kérdez rá úgy ahogy írtuk. Finoman puhatolóz.
Sok sikert :D.
15/f
Mindenképpen érdemes lefogynod. A kövér embereket nemcsak édesapád, de sokan mások is lebecsülik.
Ez csak egy ok a sok közül, amiért érdemes lefogynod.
"A kövér embereket nemcsak édesapád, de sokan mások is lebecsülik."
Tééényleg???? Szerintem csak a műveletlen, EQ-val nem rendelkező emberek becsülik le! Érdekes, az én lakóhelyemen egyáltalán nem szokás ez a marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!