Ha van 1 lány akinek a papája (apukája apja) és az én papám (anyukám apja) féltestvérek, akkor a lány nekem milyen rokonnak minősül?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 21:58
1/8 anonim válasza:
Másodunokatestvér.
Vagy másodfélunokatestvér. :D
3/8 anonim válasza:
Első unokatestvér, az apukátok alapján.
4/8 A kérdező kommentje:
1. válaszolonok köszönöm :D
2. hát igy nemhinném hogy ez okos ötletlenne , mivel igy közeli rokonnak számit
3. elsöunoka testvérem sehogy sem lehet :D
2011. okt. 4. 22:40
5/8 A kérdező kommentje:
de 2. rátapintottál a lényegre. azért érdekelt hogy párkapcsolat lehet-e köztünk. de mivel 2unokatestvérem, minden tudomásom szerint nem lehet. vagy tévedek?
2011. okt. 4. 23:11
6/8 anonim válasza:
Ha akarjátok a sexet, akkor mit számít a rokonság. Meg aztán nem első ízben jönnek a hülye-gyerekek, hanem másod, harmad ízben. Unoka, vagy dédunoka. Az meg már kit érdekel.
7/8 A kérdező kommentje:
egyenlöre nem a sex a téma, akkor arra kérdeztem volna rá.
hanem hogy 1 ilyen párkapcsolat mennyire lenne elfogadott(föleg falun)?
2011. okt. 4. 23:42
8/8 anonim válasza:
másodunokatestvér (technikailag félmásodunokatestvér, de ezt nem szokták mondani).
teljesen elfogadható a kapcsolat, törvényesen is, akár házasság is lehet. a falu szája meg úgyis járni fog, akármit csinálsz, nem kell vele törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!