Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Mit tennétek ebben a helyzetben? (gyerekvállalás)

Figyelt kérdés

20-21 évesen ha teherbe esnétek, megtartanátok?

Egyetemre jártok, előttetek még az élet, annyi mindent akartok csinálni...utazni,bulizni, élni, stb.

a gyerek apja kitart mellettetek, boldog párkapcsolatban éltek évek óta. anyagilag nem vagytok túl jó helyzetben, annyi pénzt keresne az apja, hogy 2 embert se nagyon tudna eltartani, nemhogy hármat.

de szülői támogatás lenne.lelki, anyagi is.

Mit tennétek? indokolnátok is a választ?

2010. okt. 13. 15:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%

24 évesen lettem terhes, nem tartottam meg. Nem azért, mert ki akartam élni magam meg bulizni akartam, hanem mert egyszerűen nem akartam egyelőre gyermeket, a gondolatától befordultam, hogy ezentúl erről fog szólni az életem. Attól meg -már meg ne haragudjon senki- de senki nem fog magasabb erkölcsi szintre lépni, hogy megtart egy terhességet, csakhogy ne váljon "gyilkossá" holott a háta közepére kívánja az egész terhességet, gyerekvállalással, gyerekneveléssel együtt. Merthogy én így voltam vele, azért nem tartottam meg, mert NEM akartam és ez a lényeg. Anyagilag bár szarul álltunk, az egyetemmel se végeztem még se én se a párom, de ennek ellenére ha vágytam volna a bébire, megtartottam volna, de NEM akartam ennyi.

30 éves koromig nem is szeretnék.

2010. okt. 14. 11:43
 32/34 anonim ***** válasza:
De miért mondják azt, hogy gyerekkel semmit sem lehet csinálni, vagy he lehet nem az első pár évben? Az nem a gyerektől függ, hanem a szülőktől. Hidd el, ha olyan a szülő az gyerek nélkül se megy világot látni, ha meg olyan, akkor a gyerek se tartja vissza. Nekem pl. fél évesek voltak az ikreim, mikor mentünk tengerpartra nyaralni, sátorral. Van aki ezt 20 évesen gyerekkel se csinálná meg, nekünk meg szuperül ment két fél éves babával. Érdekes nem? És ez csak egy példa.
2010. okt. 14. 14:10
 33/34 anonim ***** válasza:
20 évesen gyerek nélkül*
2010. okt. 14. 14:18
 34/34 anonim ***** válasza:
Legelső válaszoló vagyok! Az élet nem az, hogy Karib tengerre megyek, bulizok, utazgatok, lötyögök a haverokkal! Az élet számomra az, amikor a gyerekem rám mosolyog és hozzábújhatok és játszhatok vele és gondoskodhatok róla! 16éves csemetém legjobb barátnője vagyok! És büszke, hogy fiatal az anyukája, barátnői is elmondanak nekem mindent, De ez a gyerekvállalási idő mindenkinél más, én boldog vagyok így és élek még 36évesen is boldog házasságban a gyermekeim édesapjával!
2010. okt. 14. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!