Mit tennétek ebben a helyzetben? (gyerekvállalás)
20-21 évesen ha teherbe esnétek, megtartanátok?
Egyetemre jártok, előttetek még az élet, annyi mindent akartok csinálni...utazni,bulizni, élni, stb.
a gyerek apja kitart mellettetek, boldog párkapcsolatban éltek évek óta. anyagilag nem vagytok túl jó helyzetben, annyi pénzt keresne az apja, hogy 2 embert se nagyon tudna eltartani, nemhogy hármat.
de szülői támogatás lenne.lelki, anyagi is.
Mit tennétek? indokolnátok is a választ?
24 évesen lettem terhes, nem tartottam meg. Nem azért, mert ki akartam élni magam meg bulizni akartam, hanem mert egyszerűen nem akartam egyelőre gyermeket, a gondolatától befordultam, hogy ezentúl erről fog szólni az életem. Attól meg -már meg ne haragudjon senki- de senki nem fog magasabb erkölcsi szintre lépni, hogy megtart egy terhességet, csakhogy ne váljon "gyilkossá" holott a háta közepére kívánja az egész terhességet, gyerekvállalással, gyerekneveléssel együtt. Merthogy én így voltam vele, azért nem tartottam meg, mert NEM akartam és ez a lényeg. Anyagilag bár szarul álltunk, az egyetemmel se végeztem még se én se a párom, de ennek ellenére ha vágytam volna a bébire, megtartottam volna, de NEM akartam ennyi.
30 éves koromig nem is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!