Kinek volt már notórius hazudozóval dolga?
Aki, mikor lebukott,hogy hazudott/füllentett,még neki állt feljebb?
Akit hiába szembesítenek a dolgaival /szerintem valóban tudja magáról mit csinál/, de mégis folytatja tovább ugyanazt?
Mind eközben ő azt állítja magáról, hogy nála jobb nincs, ő a jó...
Kíváncsian várom a tapasztalatokat.
Nekem is van egy barátnőm, aki folyamatosan ezt csinálja. Bár jóban vagyunk, de nagyon zavaró tud lenni.
SOse értettem, hogy miért csinálja ezt, vagy ő tényleg azt hiszi, hogy úgy van?
Bazzeg ha skizofrén akkor nem hazudik hanem ő teljesen 100-asan azt hiszi h az igaz amit mond. Őszinte, és jó hogy fel van háborodva, hogyha megpróbálod meggyőzni. Ez egy beteg ember, kezelni kell!!!
Egyébként pedig egy skizofrénnal SOHA ne állj le vitázni. Hagyd rá a hülyeségeit, mert csak elveszted a bizalmát. Az igazán fontos dolgokban ne engedj (de abban se szabad vitatkozni hanem rá kell vezetni vagy hagyni hadd tanuljon a saját kárán), a többit meg hagyd rá, úgyse győzöd meg soha!!! Te mit tennél, ha valami, amiben totál biztos vagy elkezdenének győzködni róla h nem igaz? Agresszívan tagadnál... hát ő ezekben biztos h úgy van ahogy ő mondja!
Ő csak bebeszéli magának,hogy az!Nem olyan skizo,aki üvölt és zárt osztályon van!! Kívülálló meg nem mondaná,csak egy doki. Évek óta kezelik úgy,hogy teletömik gyógyszerrel,aminek következtében mindig el van nyomva.Ez egy hosszú történet.
Az,hogy hazudik, nos, a családja is ilyen, amit lát ugye...
De most nem rólam van szó,hanem kinek volt már hasonló esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!