Miért engem hibáztatnak ha nem én voltam az aki felrúgta a kapcsolatunk?
36.hetes kismama vagyok és nemrég kiderült a párom más nők iránt "érdeklődött"...
Nekem ez nem fér bele semmiképp egy kapcsolatba így hiába a babák nem tudtam vele maradni.
Ez már menthetetlen de sem őt sem a családját nem szándékozom eltíltani a gyerekektől, nem akarom ők rajtuk csattannyon majd ez.
Sokat küzdöttünk a babákért én nem gondoltam volna, hogy ezt megteszi velem , de nem pocskondiázom őt elég ha magamban ezt valahogy feldolgozom.
Az anyósom és apósom viszont szinte zaklat és megaláz mindenki előtt. Engem hibáztatnak és én ezt már nem bírom. Tudom ez gonosz dolog és tényleg nem fogom eltíltani a gyerekeket tőlük de ha csak ordibálni fognak jönni ha megszületnek a kicsik nem fogom beengedni őket.
Azt tanácsolták, hogy inkább a láthatást a gyámügynél engedjem ne az otthonomban. Ez jó ötlet? Nem fog ettől mégjobban elmérgesedni a helyzet?
51
Persze, többször le is írtam...
Hogy bár szóban megegyeztünk ezt majd hivatalossá tesszük mert azért mindenkinek jobb lesz úgy
Jaj akkor így gyerektartást sem kapsz majd a gyerekek után. Van segítséged? Egyedül nagyon nagyon nehéz lesz... :(
A harmadik válaszoló jól megfogalmazta. Anyosodek inkább téged bántanak, minthogy beismerjek, hogy a fiúk egy féreg. Ennyi idő és szenvedés után végre összejön a baba és ráadásul kettő és most bolondul meg?!?
Őszintén szívből sajnállak és a gyerekeket is :(
53
Miért kéne sajnálni? Engem vagy a gyerekeimet?
Van otthonom, anyagilag bírni fogom és bár nincs családom de a két kisfiammal már az is lesz.
Ez így alakult jobb, hogy még a gyerekek születése előtt kiderült.
55
De miből gondoltad, hogy nem dolgozom?
5 éve saját vállalkozásom van eddig sem a párom tartott el.
A ház ahol élek is a sajátom nem vagyok gazdag de mindent ami kell a kicsiknek egyedül is megtudom adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!