Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem hibáztatnak ha...

Miért engem hibáztatnak ha nem én voltam az aki felrúgta a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

36.hetes kismama vagyok és nemrég kiderült a párom más nők iránt "érdeklődött"...

Nekem ez nem fér bele semmiképp egy kapcsolatba így hiába a babák nem tudtam vele maradni.

Ez már menthetetlen de sem őt sem a családját nem szándékozom eltíltani a gyerekektől, nem akarom ők rajtuk csattannyon majd ez.

Sokat küzdöttünk a babákért én nem gondoltam volna, hogy ezt megteszi velem , de nem pocskondiázom őt elég ha magamban ezt valahogy feldolgozom.

Az anyósom és apósom viszont szinte zaklat és megaláz mindenki előtt. Engem hibáztatnak és én ezt már nem bírom. Tudom ez gonosz dolog és tényleg nem fogom eltíltani a gyerekeket tőlük de ha csak ordibálni fognak jönni ha megszületnek a kicsik nem fogom beengedni őket.

Azt tanácsolták, hogy inkább a láthatást a gyámügynél engedjem ne az otthonomban. Ez jó ötlet? Nem fog ettől mégjobban elmérgesedni a helyzet?

2023. máj. 20. 17:47
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
93%

Úristen.te azon gondolkodsz hogy hogy engeded meg a mama látogatását?

Pff sehogy a vén nyanya matadjon otthon ha úgy beszél mint a kocsis.

Tuti megsem mutatnám.neki az unokákat,itt lenne előttem le is köpném

2023. máj. 20. 21:29
 22/57 A kérdező kommentje:

23

Szomorú ami most megy köztünk ezt az oldalukat nem láttam még, természetesen ha úgy érzem a gyerekeknek majd nem tesz jót a látogatás jogi úton elintézve nem fogom engedni énsem.

2023. máj. 20. 21:33
 23/57 anonim ***** válasza:
91%

Terhesen én is azt hittem mekkora ász a párom családja és h én aaakkor is engedni fogom mert az unokáik. Hát mihelyst megszületett a kicsi lehullott a fátyol. Ez a hormonok játéka...

Szerintem ne engedd nekik. Szüljön az új cunci unokát

2023. máj. 20. 21:42
 24/57 A kérdező kommentje:

25

Nincs új cunci, egyedül maradt az exem is..

Persze minden a születésük után dől el, majd meglátjuk hogyan alakul.

2023. máj. 20. 21:47
 25/57 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerűen tiltsd le őket mindenhol (ne legyen miatta lelkiismeretfurdalásod!), majd a fiúk tájékoztatja őket amirōl akarja. Nem hiányzik neked most a plusz stressz amit ők csinálnak, elég dolgod lesz a következő időszakban. Egy újszülöttel is ogen komoly az első időszak, neked lesz két babád, ráadásul a párod segítsége nélkül kell megoldani (önkormányzatnál kérdezd meg, szokott lenni ikreseknek ingyenes kijáró segítség, hátha nálad is van).
2023. máj. 20. 22:09
 26/57 anonim ***** válasza:
80%

Ha nincs apai elismerő nyilatkozat és nem vagytok házasok, akkor jogilag sem az apának, sem az apai nagyszülőknek semmi köze a gyerekhez.

Semmiféle láthatást nem vagy köteles biztosítani. Bíróságon kérhetnek DNS tesztet az apaság megállapítására (nem azért, mert felmerült, hogy más az apa, hanem azért, mert a hatóságnak bizonyíték kell erre. Ha a bíróság megállapítja, hogy ő az apa, akkor lesz jogosult kapcsolattartásra. Hozzáteszem, hogy a perköltséget neki kell kifizetnie.

2023. máj. 20. 22:09
 27/57 anonim ***** válasza:
88%
Tehát neked SEMMIT nem kell jogi úton elintézned. Ha nem akarod, hogy látogassák, akkor nem engeded és ennyi.
2023. máj. 20. 22:10
 28/57 anonim ***** válasza:
24%
Gondolom nem akarják ennyiben hagyni.
2023. máj. 20. 22:13
 29/57 anonim ***** válasza:
19%
#28: a dns vizsgálat költségét a vesztes félnek kell állnia, ha az anya tagadná, hogy a babák az exétől vannak és lenne bíróság által elrendelt vizsgálat, melyen kiderül hogy az ex az apa, akkor az anya fizeti a vizsgálat költségét. Minden másban tökéletesen igazad van.
2023. máj. 20. 22:15
 30/57 anonim ***** válasza:
74%
Basszus, pedig férfiként hogy örülnék ikergyerekeknek. Amit a párod tett az meg elég szánalmas.
2023. máj. 20. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!