Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem hibáztatnak ha...

Miért engem hibáztatnak ha nem én voltam az aki felrúgta a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

36.hetes kismama vagyok és nemrég kiderült a párom más nők iránt "érdeklődött"...

Nekem ez nem fér bele semmiképp egy kapcsolatba így hiába a babák nem tudtam vele maradni.

Ez már menthetetlen de sem őt sem a családját nem szándékozom eltíltani a gyerekektől, nem akarom ők rajtuk csattannyon majd ez.

Sokat küzdöttünk a babákért én nem gondoltam volna, hogy ezt megteszi velem , de nem pocskondiázom őt elég ha magamban ezt valahogy feldolgozom.

Az anyósom és apósom viszont szinte zaklat és megaláz mindenki előtt. Engem hibáztatnak és én ezt már nem bírom. Tudom ez gonosz dolog és tényleg nem fogom eltíltani a gyerekeket tőlük de ha csak ordibálni fognak jönni ha megszületnek a kicsik nem fogom beengedni őket.

Azt tanácsolták, hogy inkább a láthatást a gyámügynél engedjem ne az otthonomban. Ez jó ötlet? Nem fog ettől mégjobban elmérgesedni a helyzet?

2023. máj. 20. 17:47
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
14%
Nem kell senkit se hibáztatni, hiszen mindenki benne volt a történésben. Kérdező indulata ugyan részben érthető, de aki "érdeklődik", az még nem feltétlenül gazember. Részben a gyerek miatt is, de a jövőbe senki nem lát, hagyni kellene még egy kis kifutást a kapcsolatnak.
2023. máj. 20. 20:04
 12/57 anonim ***** válasza:
3%
Mivel semmit nem írtál arri, ők mivel támadnak, ezért a kérdésedre képtelenség pontosabb választ adni, mint amit magadtól is kitalálnál.
2023. máj. 20. 20:04
 13/57 anonim ***** válasza:
96%

Az anyósék ezt csak azért csinálják,mert nem akarják elismerni,hogy a fiacskájuk a hibás. Én biztos csak a minimális kapcsolatot tartanám velük. Vagyis semmit.

Ha velem szóba akarnának állni,elsősorban tisztázniuk kellene a helyzetet azok előtt,akiknek engem szidtak.

Neked nyugalmas babavárást kívánok.

2023. máj. 20. 20:10
 14/57 A kérdező kommentje:

12

Ne haragudj de te miről beszélsz?

Részben érthető, szóval mond a másik része számodra miért nem az?

Hagyni kifutást minek?

A nagyszülők viselkedése a probléma attól, hogy az unokáikat várom nem kell mindent eltűrnöm.

Nekem kellett eljönnöm és újrakezdenem mindent mert felrúgott a fiúk egy 11 éves kapcsolatot mégis úgy jöttem el, hogy nem ordibáltam és nem ócsároltam senkit. Dühös vagyok és csalódott de megint én vagyok az aki megoldást keres a problémára. Nem sajnáltatni akarom magam félre ne értsd de amikor lehordanak mindennek két héttel a szülés előtt és zaklatnak a volt párom szülei, hát sok. Nagyon sok már.

2023. máj. 20. 20:13
 15/57 A kérdező kommentje:

13

Direkt nem írtam.

De engem hibáztatnak pl anyósom nekem jött amikor eljöttem.

Idézem a szavait: Nehogy elvigyél valamit ami nem a tied te r*hadt k*rva, te vagy itt a hibás ne tedd a pi*ád ... (Egyébként minden közös volt)

Vagy hogy mindenkinek azt mondja én vagyok az aki biztosan másfelé kacsingatott és ezért csalt meg a fia.

Meg, hogy ha olyan nő lennék a megcsalás nem lenne probléma mert örüljek, hogy hozzám szólt a gyereke.

Stb...

A többit hagyjuk.

Én nem szívesen tartanám velük a kapcsolatot de nem szeretném tényleg a gyerekek igyák meg ennek a levét.

2023. máj. 20. 20:19
 16/57 anonim ***** válasza:
94%

Hát én ilyen embereket nem akarnék a gyerekeim közelébe. Vagy hiányzik az, hogy apró gyerekkoruktól azt hallgassák, az anyjuk mekkora krva?

Gyámügyön felügyelt láthatás ebben az esetben tökéletes megoldás. De te ne tegyél ebben az ügyben semmit, ő bajuk, intézzék ők.

Van különbség a megoldáskereső és a balek között, ne légy az utóbbi.

2023. máj. 20. 20:37
 17/57 anonim ***** válasza:
89%

11es vagyok. Csak a mostani valaszaid olvastam, utána olvastam el az első oldalt.

Megváltoztom a veleményem. Ezeket az embereket olyan messzire száműzd az életedből, amennyire csak lehet!!!

Még véletlen se talalkozzanak az unokákkal. Amilyen messze lehet tűnj el, vagy ha nem tudja senki h hol a lakasod, az a legjobb. Én megszakítanám a kapcsolatot. Komolyan mondom. Ilyen alpári kapcsolatból nem származik java a gyereknek. Foglalkozz magatokkal meg a saját családoddal. Apukával se foglalkozz csak ha keres

2023. máj. 20. 20:37
 18/57 A kérdező kommentje:
Több mint 100 kilométerre költöztem a közös otthonunktól és én nem is kérem tartsák velem a kapcsolatot ha akarják viszont nem tíltom. Nem voltak velem ilyenek régen csak amikor kiderült megcsalt a fiuk az unokáikat viszont várjàk az biztos, de engem meggyűlöltek. Itt van a gyámügynél egy helység ahol lezajlana a láthatás ha akarják itt láthatják őket de nem hinném ezzel ők sűrűn élnek majd.
2023. máj. 20. 20:43
 19/57 anonim ***** válasza:
2%

Mindig kettőn áll... A szülő meg nyilván nem pártatlan, a te szüleid is a te pártodat fognák akkor is ha te dugtál volna félre.

Ez ilyen, a család az család

2023. máj. 20. 20:56
 20/57 A kérdező kommentje:

20

Magyarán szerinted részben én vagyok a hibás mert megcsaltak.

Ezt próbálhatod rámnyomni de nem érzem magam semmilyen téren hibásnak. A volt párom sem tudj megmondani a miértjét.

Nekem meg nincs családom szóval furcsa lenne ha fognák a pártom...

2023. máj. 20. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!