Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem hibáztatnak ha...

Miért engem hibáztatnak ha nem én voltam az aki felrúgta a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

36.hetes kismama vagyok és nemrég kiderült a párom más nők iránt "érdeklődött"...

Nekem ez nem fér bele semmiképp egy kapcsolatba így hiába a babák nem tudtam vele maradni.

Ez már menthetetlen de sem őt sem a családját nem szándékozom eltíltani a gyerekektől, nem akarom ők rajtuk csattannyon majd ez.

Sokat küzdöttünk a babákért én nem gondoltam volna, hogy ezt megteszi velem , de nem pocskondiázom őt elég ha magamban ezt valahogy feldolgozom.

Az anyósom és apósom viszont szinte zaklat és megaláz mindenki előtt. Engem hibáztatnak és én ezt már nem bírom. Tudom ez gonosz dolog és tényleg nem fogom eltíltani a gyerekeket tőlük de ha csak ordibálni fognak jönni ha megszületnek a kicsik nem fogom beengedni őket.

Azt tanácsolták, hogy inkább a láthatást a gyámügynél engedjem ne az otthonomban. Ez jó ötlet? Nem fog ettől mégjobban elmérgesedni a helyzet?

2023. máj. 20. 17:47
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg olyan nincs hogy nemtudja hogy miért lépett félre.Ezt beveszed?Dehogynem tudja.
2023. máj. 20. 22:25
 32/57 A kérdező kommentje:

33

Tudja persze csak nekem nem akar magyarázatot adni rá engem pedig már nemis érdekel.

A lényeg nekem már csak a két kisfiam rosszul esik a megcsalás de nem fogok minden pillanatot úgy élni, hogy miért tette vajon.

Nekem nincs családom ezért nem akartam a gyerekektől eltíltani majd a rokonokat, de lehet jobb nekik nélkülök. Nyugodt életet szeretnék nekik nem olyat amiben folyton csak vita van.

2023. máj. 21. 06:17
 33/57 anonim ***** válasza:
3%

"Azt tanácsolták, hogy inkább a láthatást a gyámügynél engedjem ne az otthonomban"

Jelenleg nincs olyan, hogy lathatas. Ha a gyerekek megszuletnek, az apa ugyanolyan teljes jogú szülő kész, mint te, ergo hanugy dönt, hogy fogja és viszi őket a nagyszulokhoz, akkor így jártál.

El kell indítani a valopert és kérni kell a gyermekelhelyezest is. Ha meg van az ítélet, azt kell betartani. Alapvetően ujszulotteket és csecsemőket a gondozó szülő lakásán látják a jogosultak. Nyilván lehet kérni csaladsegitonel a felugyelt lathatast, de azt azért meg kell indokolni. A nagyszülők lathatasa amúgy alapnesetben úgy működik, hogy a kulonelo szülő viszi a saját láthatási idejében a gyerekekért hozzájuk.

2023. máj. 21. 06:24
 34/57 anonim ***** válasza:
1%

"7 lombik után nálunk nem kételkedik senki az apaságban.

De a sok bonyodalom miatt az én nevemet fogják kapni, nincs apasági nyilatkozat sem."

Az érdekes....

2023. máj. 21. 06:28
 35/57 anonim ***** válasza:
87%
#35: Jelenleg nemcsak hogy nem házasok de apasági nyilatkozat sincs, így jogilag semmi köze a gyerekekhez se az apának, se a nagyszülőknek.
2023. máj. 21. 06:42
 36/57 anonim ***** válasza:
8%

37!

Ami mondjuk azért érdekes, mert a lombiknal ez alap, ugye....

2023. máj. 21. 07:06
 37/57 A kérdező kommentje:

38

Egyébként nem tudom itt, hogyan működik a lombik de mi sosem magyarországon "végeztettük" el.

Ott nem kell házasnak lenni de jó sok papírral igazolni kell, hogy élettársak minimum vagyunk és, hogy x-éve tart ez és bár nem kötelező neked itt bizonygatnom semmit, gyere nézd meg a plafonig érő lombikos papírjainkat amit az évek során összegyűltek.

Ha kérdésemre választ nem tudtok adni miért kezdtek el teljesen más irányba beszélni??

2023. máj. 21. 08:22
 38/57 anonim ***** válasza:
5%

31! Rosszul tudod. Az anya nem köteles DNS-tesztre adni a gyerekeket, és ha azt mondja, nem az övé a két gyerek, akkor ennyi.

Kérdező, lehet a férjed belefáradt az egészbe, és nem véletlenül ment máshoz. Beszélj vele.

2023. máj. 21. 08:45
 39/57 A kérdező kommentje:

40

A második vetélésem után én felakartam adni és ő támogatott, hogy ne tegyem mert ő nagyon szeretne közös gyereket.

Ha belefáradt volna nem csinálja végig az egészet.

De mondom a miértje engem már nem érdekel, mert bármi az oka nekem a megcsalás sohasem megbocsátható.

2023. máj. 21. 08:58
 40/57 anonim ***** válasza:
86%
Neked SEMMIT nem kell tenned. Majd ŐK intézkednek, ha akarják látni a gyereket, és ennyi.
2023. máj. 21. 09:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!