Költöznél pároddal a családjához, ha ezzel megspórolnád az albérletet?
Párommal anyagi megfontolásból átköltöznénk az albérletből a nagymamájához, tetőtérbe, ami külön lakrész, a tapasztalataitokra lennék kíváncsi, aki volt hasonló helyzetben, hogy milyen volt együtt élni.
Én éltem együtt idős emberrel a saját családomnál, nem jó tapasztalatokkal, az öregséggel ami jár nehéz a fiataloknak, főleg lelkileg.
Most viszont Párommal albérletből költöznénk ki egyik nagyanyjához, akit nyilván ő ismer jobban. Én picit az előbb leírtak miatt tartok tőle, hogy fog alakulni.
A célom minden lehetséges eőnyt-hátrányt elővenni a téma kapcsán, hogy ne morzsolódjunk le, mint már egyszer velem is megtörtént.
Kérlek titeket, írjátok le tapasztalataitokat, és a lehetséges buktatókat, indikátorokat/figyelmeztető jeleket, amivel érdemes óvatosnak lenni, hogy nyilván ne váljon ez a családi kapcsolat rovására.
Annyit érdemes tudni, hogy nagymama páromnak sokszor mondta, hogy egyedül van (mint majd minden öreg mostanában...), de ugye gyorsan változnak az emberek és meglepő mód öregkorban is ha ilyenről van szó.
Természetesen amíg ott vagyunk amiben tudunk, segítünk...stb. Ez nem is kérdés.
A család jól ismert a 'falu'-ban, a falu része hogy úgy mondjam, tehát fenn áll a veszélye, hogy pletykák százainak célkeresztjébe kerülünk.
Vagy amikor a mamika még reggel 8 is aludt, akkor kb lábujjhegyen kellett járkálnunk - délután szintúgy, mert akkor is "pihenőidő", stb.
Szerintem ez ritka beteg dolog - oké, én csak "hozott" gyerek voltam, de saját unokájával ugyanúgy ment a vita, amikor edzés után este fél 10 merészelt volna enni, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!