Ti a vásárláskor "megspórolt" pénzzel mit csináltok?
Kinek a pénze? A tied is benne? Akkor már az gáz, hogy te tényleg szó szerint zsebpénzt kapsz.
Ha meg a párod kereste, akkor szemétség igen, hogy lenyúlod. Hacsak nem megspórolod közös és jó célra későbbre.
Hát nekem fura vagy, na...
Ne haragudj, én férfi vagyok, de tényleg zsebpénzt kapsz?
Milyen kapcsolat a tiétek?
Nem igazán értem a kérdés lényegét, de a válaszom: a vásárláskor maradt aprót beletesszük egy perselybe, ha megtelik akkor befizetjük a megtakarítási számlánkra.
Ha a párod tudta nélkül teszed el, akkor szemétség. Ha pedig még rá is kérdez és azt hazudod hogy mindet elköltötted, akkor pláne.
attól függ, meg van-e beszélve
de a kérdésből gondolom, nincs...
tehát, igen, szemétség, sőt, lopás is
a helyedben elszámolnék vele
Nevezhetjük kosztpénznek is, ha neked így jobban esik, de az akkod is zsebpénz:)
Nem mindegy, hogy mire teszed el&az sem mindegy, hogy mire kapod?! Oszd be, abból vegyél ebédhez valót?! Mondjuk nálunk közös kassza van, én is dolgozom.. van egy x összeg, ami fölé nem megyek, ha abból marad, borítékba rakom, abból veszek a lányunknak pl havi 1könyvet, vagy ilyesmit) mert kitűzöm a célt. Először nem szóltam róla, de lett egy meglepi nyaralás neki, azóta tud arról, hogy teszek félre, de nem szól, nem kíváncsiskodik.
A te esetedben nem mindegy, hogy vésztartaléknak teszel félre vagy magadra költöd. Gyanítom, hogy nem tudsz bánni a pénzzel&ezért osztja rád napi szinten. Én nem hallgatnám el, mert ha egy ilyen dologban nem vagy őszinte, mi van a nagyobb dolgokkal?!? Ha meg ő keresi meg, akkor meg egyértelmű, hogy szemétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!