Állítólag Erdélyben sok háznál árulnak pálinkát. Mire kell oda figyelni vásárláskor? Mennyibe kerül literje?
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 17:29
1/2 anitaanita válasza:
Azt nem tudom hogy arra felé hogy van a dolog, de Pest-megyében 2500Ft -ért már jó ízű pálinkát lehet venni magánszemélyektől.
Amire figyelni lehet: Igazából csak 2 dolog. Egyik az, hogy ne húzzanak le (Ft beszámítása Lejként).
A másik meg az, hogy ha dohányzol, akkor: fél dl ital elfogyasztása után ha rágyújtasz, és édeskés ízt érzel a szádban, akkor az a cefre tele volt téve cukorral.
2/2 anonim válasza:
Nagyszüleim Erdélyben élnek egy faluban. Ott van pálinka főzde és a szilva meg a körtepálinka 30 lei literenként azaz kb. 2000Ft a kevert pedig 25 lei azaz kb. 1700Ft. Hogy mire kell figyelni abban nem tudok tanácsot adni, az előző válaszoló amit írt az jó lehet, csak én nem dohányzok ezért nem ellenőriztem így a pálinkát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!