Hogy képzelitek? (Lent)
16-18évesek válaszára lennék kiváncsi, de idősebbek is irhatnak hogy ők ennyi idősen hogyan képzelték el az életüket és h bejött-e.
Én igy képzelem:
Most 17 vagyok. Nyáron leszek 18éves. Jövőre fogok érettségizni. Úgy gondoltam, hogy érettségi után elvégzek egy-két ilyen OKJ-s szakmát, aztán egy kis időre kimegyek Németországba dolgozni. Aztán ha visszajöttem, olyan 20évesen szeretnék összeköltözni a mostani párommal. Elmennék rendesen dolgozni, hogy legyen saját autónk, lakásunk. Ha ezek megvannak akkor jöhet az esküvő és 25évesen a gyerek.
Én már nagyon régóta igy tervezem az életemet és mindent megteszek, hogy ez valóra is váljon. :)
Szeretném, ha ti is megirnátok, hogy hogyan képzelitek. Persze csak ha akarjátok :)
Meg lesz a jogsim ( már csak forgalmi vizsga) utána nyelvtanfolyam-> nyelvvizsga, emelt szintű töri érettségi, marketing választott, és annak függvényében adnak e az áhított főiskolán pluszpontot az OKJ-ért ( BKF) maradok egy évet. Utána BKF felköltözés Pestre majd elhelyezkedés ott. Esetleg külföldön. Pestre már a mostani párommal akarok menni persze gyerekek vagyunk még de bízok benne hogy együtt maradunk ( bár még csak 1 éve vagyunk együtt). Gyerekre és esküvőre eddig még nem gondoltam. Csak ha már megtehetem/megtehetjük.
17/L
jó annak, akinek van egy kész terve az életre, mint neked, kérdező. nekem fogalmam sincs, hogy mit kezdjek magammal, vagy hogy egyáltalán mit akarok. én a mának élek, de sokkal nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy merre tartok.
22/L
Én 22 éves vagyok,s nem úgy alakultak a dolgok ahogy én azt terveztem.
18 évesen érettségi,utána egyetem kb 4 évig,közbe diákmeló
kb 22 évesen diploma,álláskeresés,egy kevésbé jó de megfelelő munka
nem voltam sose nagy pasizós úgyhogy pasiban nem is mertem gondolkodni
jó kereset
25-26 éves kor körül beruházás egy kis lakásra
s feljebbjutni a ranglétrán
párt keresni
Ehhez képest:
nem vettek fel egyetemre,nem találtam diákmunkát,sőt másikat sem
szakmát kezdtem el tanulni
utána munkát kerestem
nem találtam 1 év munkanélküliség
sópánkodás otthon,magány
majd 21 évesen találtam egy tökéletes férfit,akit imádok rá nemsokra kaptam 1 munkát,ami kevésbé jól kereső de nagyon szeretem
s végülis nagyon nem úgy alakultak a dolgok ahogy gondoltam,de van egy jó munkám,kedves fönököm,s ez szerető párom,boldog vagyok
Álmodni sem mertem erről.Mit nekem már diploma,lesz@rom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!