Ha meghalnál,hogy reagálnának,és miket terveztél még?
Figyelt kérdés
ha most meghalnál miket sajnálsz amiket az életben még el akarták érni? ...és az ismerőseid hogy reagálnának? ...és hány éves vagy most? én 35 éves nő vok...,2 kisgyerekem van,..harmadikat tervezünk,...szeretném felnevelni őket,..imádom a nagyobb házunkat,csak 1 éve lakunk itt...,most kerültünk jobb viszonyba én és párom tesóihoz,mert most születtek gyerekeink,....be akarom fejezni a könyvemet,írok.....sikeres munkát vagy amit élvezek, .....gyerekeim,férjem szenvedne,2 legjobb haver is,....de barátok és rokonaim max ledöbbennének,a fiatalok és idősek is,de senkit nem rázna meg,....anyám sirna kicsit,de aztán örülne hogy az unokákról posztolhat akár mindennap( de nem is játszik velük) én képemet is sűrűn kitenné fb- ra,hogy meghaltam,csak hogy őt sajnálják.( apámat utálta de vele is ezt játsza), ....férjemnek és gyerekeimnek jólenne egy nő aki szereti őket,....az bosszantana,hogy pár idősebb és gonoszabb rokonom sokkal tovább élhet mint én. ..a haláltól nem félek.2023. ápr. 30. 19:42
11/14 anonim válasza:
Amit el akarok érni az csak annyi hogy boldog legyek. Rossz lenne úgy távozni a világból hogy ez nem adatik meg. De lehet az utolsó pillanatban végük boldog lennék amiért végre vége ennek az "életnek". Nem tudom hogy reagálnának. Sosem mutatta senki hogy szeretne, barátom nincsenek, szóval nem hiszem hogy bárkinek is hiányoznék. Persze biztos mondanák, szegény, vajon mi vitte idáig, de ennyi. Arra mondjuk kíváncsi lennék anyám hogy reagálna, mennyire gondolná saját hibájának...
18 éves fiú.
12/14 A kérdező kommentje:
dehogy akarok meghalni,csak senkinek nem jut eszébe,hogy bármikor lehetséges.csak sokat küzdöttünk,meg sok temetés,végre most van nyugis életünk,talán nem hiszem el,hogy ez lehet,és nem történik megint valami.azért írok pontokat,mert mindig a szóközzel piszkálnak engem,mindig raktam vesszők és mondatok után,de mire elküldöm a szöveget,képzeljétek eltűnik az összes,és egybeolvad a szöveg.másnak,hogy nem? erre adjatok tanácsot.
2023. máj. 1. 02:41
13/14 A kérdező kommentje:
most is ezt történt. teleraktam pedig szóközökkel.
2023. máj. 1. 02:41
14/14 anonim válasza:
35 évesen azért már mennie kellene az írásnak. Mondat eleje nagy betű, a végén pont, felkialtojel vagy kérdőjel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!