Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meghalnál,hogy reagálnának,...

Ha meghalnál,hogy reagálnának,és miket terveztél még?

Figyelt kérdés
ha most meghalnál miket sajnálsz amiket az életben még el akarták érni? ...és az ismerőseid hogy reagálnának? ...és hány éves vagy most? én 35 éves nő vok...,2 kisgyerekem van,..harmadikat tervezünk,...szeretném felnevelni őket,..imádom a nagyobb házunkat,csak 1 éve lakunk itt...,most kerültünk jobb viszonyba én és párom tesóihoz,mert most születtek gyerekeink,....be akarom fejezni a könyvemet,írok.....sikeres munkát vagy amit élvezek, .....gyerekeim,férjem szenvedne,2 legjobb haver is,....de barátok és rokonaim max ledöbbennének,a fiatalok és idősek is,de senkit nem rázna meg,....anyám sirna kicsit,de aztán örülne hogy az unokákról posztolhat akár mindennap( de nem is játszik velük) én képemet is sűrűn kitenné fb- ra,hogy meghaltam,csak hogy őt sajnálják.( apámat utálta de vele is ezt játsza), ....férjemnek és gyerekeimnek jólenne egy nő aki szereti őket,....az bosszantana,hogy pár idősebb és gonoszabb rokonom sokkal tovább élhet mint én. ..a haláltól nem félek.
2023. ápr. 30. 19:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Ha meghalnék, nem sajnálnék semmit, mivel halott lennék.

Ha ennyi, akkor ennyi. Lehet, hogy a gyerekemnek jobb lenne nélküle, lehet, hogy a könyv, amit befejeznék, úgyis csak nekem számítana.

Előtte persze törlöm a keresési előzményeket.

2023. ápr. 30. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, hisz kb úgy is totálisan mindegy lenne.
2023. ápr. 30. 19:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 3 hónapos a lányom. Azt nagyon sajnálnám ha nem látnám felnőni. Mielőtt gyerekem lett, nem igazán féltem a haláltól. Azóta igen, mert tudom hogy szükség van rám.

Az is rossz lenne, hogy nem tudnék több élményt átélni a férjemmel. Tudom, hogy neki is nagyon rossz lenne engem elveszíteni.

Másban nincs hiányérzetem, pedig van egy befejezetlen diplomám, kéne még nyelvvizsgát is tennem, de ezek nem érdekelnének, halottan már tök mindegy.

2023. ápr. 30. 20:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Ja, 27 vagyok (3-as válaszoló).
2023. ápr. 30. 20:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy könyvet írsz, ez egy elég hülyén megfogalmazott kérdés. És tegyél szóközt a vesszők mögé, és a zárójelek elé, mert így nézni is rossz az írásodat.
2023. ápr. 30. 20:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Rájöttem hogy a szüleim utolsó toxikus szarok, és azóta az a legnagyobb vágyam, hogy ha majd gyerekünk lesz mindent másképp csináljak és a legboldogabbak legyenek. Sajnálnám, ha ezt nem tudnám teljesíteni. A párom annyira szeret engem hogy őt nagyon sajnálnám, ha nem élhetnénk le egy életet.
2023. ápr. 30. 20:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a rengeteg hármaspont...bizonytalan labilis személyiséget takar...de olvasni is szörnyű, nagyon idegesítő....változtass ezen...könyvet így ne írj....mert annyit fizethetsz a lektornak, hogy....a házad....amit úgy szeretsz....rámegy....
2023. ápr. 30. 20:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
6-os teljesen egyetértek minden szavaddal. Én is ebben a cipőben vagyok.
2023. ápr. 30. 21:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha öngyilkos gondolataid vannak kérdező, mert valami nem oké akkor inkább egy pszichológust próbálj felkeresni, de véletlenül se mond a gyerekek előtt hogy de jó lenne meghalni meg ilyenek. Anyám sokáig mondta és volt hogy mondja is, iszonyú hallani főleg az ember gyerekének hogy a halál is jobb lenne mint az élet akár vele.
2023. ápr. 30. 21:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Nyáron leszek 40. Sajnálnám ha nem élném meg... 4 gyerekem van szeretném őket látni felnőni... látni az unokáim....
2023. ápr. 30. 23:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!