Zavarna téged szülőként, ha az egyetemista gyerekednek túl "sok" külföldi barátja lenne? Mi erről a véleményetek?
Hiába pontozzátok le az elsőt, nem ír hülyeséget! Az eléggé gyanús, ha szinte csak külföldi barátai vannak és hirtelen azt veszed észre, hogy szemmel láthatóan sok pénze van a lányodnak!
Rosszlányok - on számos egyetemista lány van fent, akik elvileg csak a tanulmányaik befejezéséig vannak fent az oldalon. Közben a családjuk nem is tud az egészről, mert a lány elvileg kollégiumban lakik vagy albérletben.
Az onlyfans is nagyon népszerű mostanság a lányok körében pénzkereseti lehetőségek között.
Persze, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! Elképzelhető az is, hogy csak szívesen ismerkedik külföldiekkel! Amennyiben nem veszel észre hirtelen anyagi változásokat a lányod életében, akkor nem kell aggódnod.
8-as, nincs igaza - szimplán belemagyaráz valamit, ami az esetek 99%-ában nincs.
Kérdező:
1. semmi közöm a FELNŐTT gyerekem baráti köréhez
2. egyetemen nekem is szinte csak külföldi barátaim voltak, ugyanis másodévtől külföldi karon terveztem folytatni a tanulmányaimat (amikor én voltam egyetemista, jó régen, volt ilyen lehetőség, hogy az adott egyetem ösztöndíjjal és kiemelkedő tanulmányi átlaggal az egyik külföldi egyetemre küld ugyanarra a karra). Hátrány, hogy kettőt végzel egyszerre. Kinn élsz és tanulsz, de mellette a magyar egyetem hallgatójaként ott is le kell vizsgázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!