Az egyetemistáknak meg lehet venni a véleményét politikailag?
Sose értettem hogy miért gondoljátok vélemény vásárlásának azt amikor egy politikus a dolgát végzi.
Azért van vezető pozícióban ő és nem valaki más, hogy ő azoknak tegyen jót és azok életét javítsa akik oda megválasztották és megválaszthatják legközelebb is.
Bármilyen intézkedést hoz ami az egyetemistáknak jó az nem véleményvásárlás, hanem ez a dolga.
Te olyanra szavazol aki nem tesz semmit amivel jobb lenne az életed? Akkor már értem miért volt hatalmon az mszp-szdsz kormány 3-szor is.
Az én olvasatomban mit jelent ez? A kormány (mert ne legyen kétségünk afelől, hogy fideszes prominensek által gründolt alapítvány valójában milyen célt szolgál) ifjú propagandistákat keres a minimálbér felét sem elérő juttatásért. Szóval nekik is kiderült, hogy a média erőszakos központosításával sikerült annyi jobboldali/elvakul kormánypárti (megfelelő rész aláhúzandó) sajtómunkást lapátra tenniük, hogy nincs elegendő erőforrásuk az online felületek egészpályás letámadására.
Máskor talán gondolkodi kéne...
Elolvastam az eredeti palyazatot.
Most mar legalabb nehez lesz tagadni hogy egyeseket fizetnek azert hogy az interneten penzert vedjenek meg mindent amit a fidesz tesz. Azt eddig is tudtuk hogy nem valogatnak az eszkozokben amikor valasztasokat akarnak nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!