Az egyetemistáknak meg lehet venni a véleményét politikailag?
Mindenki prostituált csak az árban kell megegyezni, a szegények egy zsák krumpliért fideszre nyomnak újabban ( mert hiány volt a krumpliból) már 5 ezret kaptak.. ehhez képest elég kevésnek gondolhatnánk, hogy havi 60-ért egy elméletileg értelmiségi fiatal nem adja be a derekát, de a havi hatvanezer az havi hatvanezer.
Pénznek meg nincs szaga...
Én meg egyszer egy csaj miatt írtam ide több liberális olvasatú kommentet, hogy bevágódjak nála mert tetszett...
21/F
Kérdező - Én megfejelném valami bónusszal is, ha feljelenti a tanárát is vagy jelent a diáktársáról, ha az netán "sikeresebb". Előre a gyíktársadalomért! Szerintem meneküljön, aki tud és addig, amíg még nyitva vannak a határok...
Ösztöndíj a fiataloknak nem tanulási szorgalom, tudás és rászorultság alapon, hanem hazugságversenyben, az elvtelen gerinctelenség elismeréseként. Tipikus FideSS-es módszer a gyűlölködésre ösztönzésben a mi pénzünkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!