A portfolio.hu hajlik politikailag valamerre?
Kormányzati irányba. Az összes kérdéses esetben a kormányzati álláspont kerül pozitívan feltüntetésre, nem egyszer úgy, hogy egyik cikkük agyonüti a másikat.
Pl a mostani költségvetési tervezetnél a portfolio többször "leleplezte" hogy a sikerek miatt hihetetlen adócsökkentés lesz, mert az jó majd miután be lett jelentve, hogy inkább a 0 közeli egyenleg a cél, arról írtak egy ajnározó cikket, hogy mennyire jó, hogy nem költ a kormány adócsökkentésre, hanem megtakarít.
De mivel nettó idióták gyülekezete szakmailag (ha a portfólió vételre ajánlja add el, ha eladásra, akkor vedd meg) pár napja a bitcoin legutóbb bezuhanása előtt sikerült negyed nappal ajnározó cikket írniuk róla.
Ezt ráadásul még pár clickbait cikkel színvonal alatti stílussal megspékelik, úgyhogy hülyék, vagy hajlanak szinte mindegy.
#6: én ezért szoktam lementeni az olvasott oldalt, vagy legalább készteni egy screenshotot ilyen esetekben előre.
Persze, ki is lehet fizetni a fizetős oldalakat, de ha linkeled valahova, akkor a többi csak akkor tudja elolvasni, ha ők is fizetnek.
# 6
Ezért van a google, onnan meg lehet nyitni az összes cikket, csak rá kell keresni a cikk címére.
Szerintem nem igazán, lehet egyes újságíróik igen, de összességében nekem nem jött le. Megírják a kormány sikereit, de ugyanúgy ellent is mondanak neki, ha úgy gondolják az elhangzott mondatok túlzások vagy valótlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!