Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan birkóztok meg a bűntuda...

Hogyan birkóztok meg a bűntudattal külföldre költözés előtt?

Figyelt kérdés

Gondolom, senkinek nem kell bemutatni az itthoni helyzetet. Egyedülálló fiatal férfiként úgy döntöttünk a haverokkal, (van, aki gyerekestől) hogy itthagyjuk ezt a lebuj putrit. Ki van nézve minden, le van beszélve a munka, beadtuk a felmondást. Most mégis furcsa érzés van többünkben. Csak ittmarad a család, a haverok egy része, az emlékek. Nem visszakozunk, megyünk, már minden el van rendezve, nekem is március 1-el költözik az albérlő, cuccaim jelentős részét is szétosztogattam már. A család nem örül, de nem akar visszatartani. (Kivéve keresztapám, de az a tipik M1 szindrómában szenved, tehát mindenhol megerőszakolják az embert a migránsok, (a nőket kétszer) fűtetlen lakásokba halnak éhen meg hasonlók, pont az ilyen agyilag zoknik miatt kell elhúzni a πcsába.) Az sem mindegy, hogy itthon megkaptam a 320-350-et, kint 3500 Euróval kezdünk. Nem dolgozni megyünk ki, hanem letelepedni.

Adjatok tanácsot, hogy birkózzunk meg a bűntudattal?

2023. febr. 18. 10:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg szakmával.

Hozzánk Ludwigshafen-be AWI hegesztőt keresnek 3600-ért.

2023. febr. 18. 15:30
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én családomal költöztem ki 3 éve és nincs honvágyam egy csepp sem ellenben 3 napnál tovább nem tudok Magyarországon maradni egy évben 1x megyek Magyarországra Ilyenkor barátaimal töltöm az időmet meg anyukámal.
2023. febr. 18. 18:05
 23/30 A kérdező kommentje:
Én tipikus az az ember voltam, aki 15 éve, serdülőként mikor osztálytársak már mondták, hogy ki hova akar menni, még el sem tudtam volna képzelni, hogy kimenjek, de még megyén kívül se nagyon voltam. Tavaly év elején szembesültem az egészségügy helyzetével, szeptemberben az oktatáséval. A tüntetések is csak a nép lenyugtatására vannak. Aztán jött az infláció, az egész ország egy kalap xar. De csak ide születtem, itt vannak eltemetve a rokonok, akinek annyit köszönhetek. Itt sokan irigyek rám, mert elég sokra értem. De nekem ez már sok. Nem érzem jól magam itt. Mégis van valami, ami fura érzés.
2023. febr. 18. 18:48
 24/30 anonim ***** válasza:
84%

Olvass egy kis fideszes sajtót, és

"Mégis van valami, ami fura érzés."

el fog tűnni iziben!

2023. febr. 19. 11:41
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Jól kibasztál a gyerekeiddel meg az unokáiddal.

2023. febr. 19. 13:41
 26/30 A kérdező kommentje:
#24 hát igen, sajnos ez, vagyis amit csináltak az országgal nagyban (vagy inkább teljesen) hozzájárult a döntésünkhöz...
2023. febr. 19. 15:11
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem neked kellene bűntudatodnak lennie, hanem az országunk vezetőinek, mivel mindenki megy kifelé és ezt hagyják, sőt, sok esetben ők teremtik ezt a helyzetet. Szerintem se égess fel mindent, ki tudja mi lesz pár év múlva, sok sikert nektek, remélem bejött odakinn.
2023. máj. 4. 17:46
 28/30 A kérdező kommentje:
Nem bántam meg. Egy haver jött haza, illetve egynek kijött már a felesége is. Nyugodtság, béke, nem baxnak át, az emberek is teljesen más mentalitással vannak. Rohadjon meg az egész k.va Magyarország. Szégyen ami ott megy.
2023. máj. 5. 22:18
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Ha a gyerkőc nagyobb lesz, mi is megyünk innen, elegem van.
2023. máj. 5. 22:40
 30/30 anonim ***** válasza:

15: WOW!!!

10 év alatt csak a C1-et tudtátok összehozni?

Egek Ura!!!

Nem csoda, hogy nem tudtatok boldogulni.

A leírt 6000€-nak meg max. a fele igaz.

Félanalfabéták nem keresnek ennyit.

jún. 1. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!