Hogyan birkóztok meg a bűntudattal külföldre költözés előtt?
Gondolom, senkinek nem kell bemutatni az itthoni helyzetet. Egyedülálló fiatal férfiként úgy döntöttünk a haverokkal, (van, aki gyerekestől) hogy itthagyjuk ezt a lebuj putrit. Ki van nézve minden, le van beszélve a munka, beadtuk a felmondást. Most mégis furcsa érzés van többünkben. Csak ittmarad a család, a haverok egy része, az emlékek. Nem visszakozunk, megyünk, már minden el van rendezve, nekem is március 1-el költözik az albérlő, cuccaim jelentős részét is szétosztogattam már. A család nem örül, de nem akar visszatartani. (Kivéve keresztapám, de az a tipik M1 szindrómában szenved, tehát mindenhol megerőszakolják az embert a migránsok, (a nőket kétszer) fűtetlen lakásokba halnak éhen meg hasonlók, pont az ilyen agyilag zoknik miatt kell elhúzni a πcsába.) Az sem mindegy, hogy itthon megkaptam a 320-350-et, kint 3500 Euróval kezdünk. Nem dolgozni megyünk ki, hanem letelepedni.
Adjatok tanácsot, hogy birkózzunk meg a bűntudattal?
Rengeteg szakmával.
Hozzánk Ludwigshafen-be AWI hegesztőt keresnek 3600-ért.
Olvass egy kis fideszes sajtót, és
"Mégis van valami, ami fura érzés."
el fog tűnni iziben!
Jól kibasztál a gyerekeiddel meg az unokáiddal.
15: WOW!!!
10 év alatt csak a C1-et tudtátok összehozni?
Egek Ura!!!
Nem csoda, hogy nem tudtatok boldogulni.
A leírt 6000€-nak meg max. a fele igaz.
Félanalfabéták nem keresnek ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!