Volt sógornöm felvenné velem újra a kapcsolatot. Ti mit tennétek?
Tavaly szétmentünk a férjemmel. Ő dobott ki, elköltöztem az albérletünkből. Egy ideig próbáltam tartani a kapcsolatot formálisan, diplomatikus keretek közt vele és a családjával de sógornöm nem válaszolt így nem is erőltettem tovább a dolgot. Pedig előtte nagyon jó volt a kapcsolatunk.
A volt férjem összejött egy másik nővel ezért gyorsan fel is pörgette a válási procedúrát amin kicsit veszekedtünk, szidott engem a családja keményen amiért megnehezítem ezzel a férjem és az ő életüket de túl vagyunk rajta.
Most írt a volt sógornöm, több mint egy év után, hogy eszébe jutottam, nem igazán beszéltünk mióta elköltöztem a bátyjától és hiányzom neki.
Nem tudom ezt mire vélni, hogy csak most jutottam eszébe. A facebook szerint nyalja a volt férjem barátnőjének a fenekét most meg rámír.
Nem értem ezt.
Én már lezártnak a múltat de nem érintett túl jól hogy rámírt.
Tudom, hogy nem ismeretlenektől kéne tanácsot kérnem de nem tudok kinek beszélni erről a szituációról.
Ti vàlaszolnátok neki vagy hagyjam a fenébe?
34/L
Akar valamit. Eszedbe ne jusson visszaírni. Egyébként létezik a tiltás gomb. Volt férjem egész családja le van nálam tiltva. Ne legyenek rám kíváncsiak, én sem vagyok rájuk. Csak fájdalmat kaptam mindegyiküktől.
És tiltsd a másik nőt is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!