Természetesnek kellene lennie a meztelenségnek családon belül?
Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 19:46
21/64 anonim válasza:
Nálunk mindig természetes dologként lett belém nevelve, de mindig gyűlöltem és azt akartam bár ne lenne az. Viszont velem szemben ezzel senkinek nincs baja, szóval befogom a számat és elfordulok de attól még irritál. És ami a poén hogy tesóm úgy pucérkodik hogy szégyenlős, gyakran basz le hogy én pl ne menjek a nappaliba mert látom alsógatyában, meg érzi rajtam hogy ez nekem szar helyzet... nem is értem.
22/64 anonim válasza:
Nem rohangáltunk és rohangálunk pucéran szándékosan a lakásban, de igen, nálunk amúgy természetes és nem kapunk frászt ha a másik öltözete hiányos. A gyerek pont abban a korban van, hogy jön a vécére is, úgyhogy full nyitott ajtónál zajlik minden. Nem zavar.
Számomra amúgy inkább az a beteges, hogy egy családban kényszeredetten takargatni kellene magamat, mert mi van ha apám vagy öcsém rám terjed. Fel sem merül ez basszus...
23/64 anonim válasza:
Micsodw kerdés ez nállunk nincs a fúrdőn ajtó se egy család!
24/64 anonim válasza:
#22 nem arról van szó hogy rád gerjed hanem minek kellene valakinek valakinek elfogadni hogy valaki pucérkodik előtte? Azért mert beteges hogy a családban sem lehet már gatya nélkül futkosni? Lehet, de el kellene fogadni ha valaki egyszerűen nem szereti nézegetni mások himbálózó tökét vagy mellét, esetleg a csipkés hugyogóját. Kellemetlen érzés tud lenni és nem tudok vele egyszerűen mit csinálni, én nem érzem magam ebben jól de akkor azt miért nem lehet elfogadni meg megérteni?
25/64 anonim válasza:
Van, ahol egymással szexelni is természetes...
26/64 anonim válasza:
Ennyi erővel a nudistákkal mi van?
27/64 anonim válasza:
Azért a pedókon kívül kinek olyan megveszekedetten fontos hogy a gyerek előtt lóbálhassák a pöcsüket?
28/64 anonim válasza:
27: Rossz az aki rosszra gondol.... Mert ugye az fel sem sejlik, hogy esetleg akiknek ez a megszokott, és totál átlagos, ott nincs benne semmi szexuális oldal. Aki ezt szokta meg ott simán úgy néz rá a gyerek a szülőre vagy szülő a gyerekre mintha ruhában menne el előtte....
30/64 anonim válasza:
"27: Rossz az aki rosszra gondol...." Vagy csak megtapasztalta milyen undorítóak tudnak lenni a felnőtt férfiak egy gyerekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!