Természetesnek kellene lennie a meztelenségnek családon belül?
#1!
Arra, hogy nem okoz gondot ha a családtagok meztelenül vannak egymás előtt.
Kérdező, még párkapcsolatban is van olyan, hogy az illető nem szeretné, ha a másik meztelenül látná éppen akkor.
Teljesen természetes az intimszféra iránti igény, vagyis hogy az ember mindig dönthessen arról, a másik milyen közel legyen hozzá és mennyit lásson belőle.
Meg egyébként is: én most fürdetem a lányomat, de kamaszként azért nem szeretném meztelenül látni.
Annak kéne lennie.
De manapság egyre durvább a prüdéria.
Nem kell. De nem is baj, ha az.
Minden család más.
Nincs abba semmi ha látják egymást
Most apám anyám előtt akik pelenkáztak mit szégyenlősködjek
Családja válogatja.
Én pl gyűlöltem mikor anyám egyszál semmiben kilibbent a fürdőszobából. Egyszerűen undorodtam a gondolattól is. Kértem, elöttem ne. Mégis le se szarta.
Én csukott ajtóval fürdök pl. Ha a gyerek bejön pisilni, még nem zavar (5 és 3 évesek) de egy pár év és kulcsra zárom az ajtót.
Férjem pl a gyerekek elött egyáltalán nem mutatkozik boxer nélkül.
Ezzel szemben pl férjem keresztszüleinél (ők nevelték) full normális dolog. Keresztapja is és keresztanyja is nyitott ajtóval, takaró nélkül meztelenül alszanak. Pedig 50+osok. Unokahuga (keresztszülei lánya) 25éves, simán végigsétál egy tangába a 20fős család elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!