Veled történt már olyan, hogy fiúként idegenkedtél a közös öltözőtől zuhanyzótól, aztán első első tusolás után természetessé vált?
Vannak azért határok. Pl. középsulis koleszben közös öltöző, zuhanyzó volt, külön fülkékkel. Na ezzel voltam úgy, hogy pár eset után megszoktam, nem érdekelt a meztelenség.
Aztán dolgoztam pár évet Angliában, na ott ez úgy van megoldva, hogy nincsenek külön fülkék, csak zuhanyfejek és EGY nagy közös tusolómedence. Szóval premier plánban látod hogy a másik hogyan szappanozza a s*ggét, stb. Na, ezt nem tudtam megszokni, de az angoloknak nem okozott problémát.
Kis koromban mikor jártam úszni, olyan volt a zuhanyzó, hogy egy térben volt a medencével, tehát semmiképpen sem lehetett meztelenül zuhanyozni, így nem tudott oldódni a gátlásosságom.
Viszont most már 20 évesen egy normális zuhanyzóban gond nélkül lezuhanyoznék gatya nélkül. A kiskori szégyenlőségem elmúlt már.
Nekem alapból természetes volt más srácok előtt meztelennek lenni.
23 vagyok
Meg lehet szokni. Jó pasikkal (barátokkal) király lenne, nekem
ez kimaradt (szinte).
haverommal sokat jarunk egyutt edzeni, edzes utan alapveto hogy elmegyunk tusolni, a tusolo egy szoba ahol korbe vannak a zuhanyok, nincs kb semmi elvalasztas vagy takaras, utana altalaban dumalunk a feloltozes kozben, tok jo es nem tartjuk cikinek
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!