Miért hallgat zenét az emberek egy része tusolás közben?
Mert szeret zenét hallgatni és megteheti?
Én szinte mindig zenét hallgatok, sétakor (erdőben néha kikapcsolom azért), itthon, munka közben, főzéskor... Néha zuhanyzáskor is, miért ne?
Vagy: miért NEM hallgat zenét az emberek másik része tusolás közben? :)
Ezernyi ilyen kérdést fel lehetne tenni. Egyik ember ilyen, a másik olyan.
Nagyon szeretek zenét hallgatni. Ha egyedül vagy akár a lakásban akár az autóban, állandóan be van kapcsolva valamelyik zenecsatorna.
Viszont tusolás közben nem. Egyrészt mert nincs a fürdőszobában TV/rádió, másrészt mert nagyon rövid ideig szoktam a zuhany alatt ácsorogni.
A fentiekből következik, hogy énekelni sem szoktam a zuhany alatt.
Tessék mondani, most akkor én egy nagyon problémás alak vagyok? ;)
Lehet félnek, és a psziho filmzenéjét próbálják ezzel az agyuktól távoltartani.
Valójában igen ritka, hogy csak tusoláskor hallgatnak, inkább az van, hogy csak olyankor muszály felhangosítaniuk annyira, hogy a szomszédokat zavarja, mert olyankor nem hallanák .
A jó hangulat fokozására is jó. Valahogy úgy vagyunk megalkotva, hogy jó kedvünkben dúdolunk, énekelgetünk, és jobb érzés egy jó minőségű felvétel hallgatása közben tenni.
csak hajmosás közben szoktam, mert nagyon hosszú és dús a hajamezért eléggé hosszúra szokott nyúlni és mivel alapjában a hajmosás nem egy érdekes dolog egy kis zenével
sokkal jobb lesz.És azért mert van vízálló hangszóróm amit fel tudok tapasztani a zuhanyzó falára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!