Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha 2 hónapja nem...

Mit tehetek ha 2 hónapja nem láttam az unokámat?

Figyelt kérdés
Október végén tartották a szülésnapját, amire elfelejtettem elmenni. Sokat dolgozok, közel vagyok a nyugdíjhoz is már. Akkor mondtam is mikor felhivtak, hogy mikor megyek már, hogy sajnálom elfelejtettem mikor van és még dolgozok, már nem birok menni. Eleve se vagyunk valami jóba a menyemmel, de ilyen még nem volt. Azóta úgy megsértődtek, hogy se a fiam se a menyem nem veszik fel a telefont. Másik fiammal üzentem nekik Karácsony előtt, hogy jöjjenek el ebédre, de nem jöttek. 2x is voltam már náluk, de nem jött ki senki, így Mikuláskor meg Karácsonykor is beakasztottam az ajándékot, azt hittem ezután legalább felhivnak, de nem. Egyébként 20 km-re lakunk egymástól, nem messze. Már azon gondolkodtam odamegyek az óvodához, hogy lássam, vagy már menjek a gyámügyre, mit csináljak? Nem akarok nagyobb vitát, de kikészülök már, látni akarom az unokámat. Októberig szinte minden héten találkoztunk.

#Unoka, meny, család,
2023. jan. 7. 16:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
51%
28-as, szerintem is jó ötlet. Bárkire, akár egy szomszéd gyerekre előbb hagyhatná a kérdező (pl. a házát).
2023. jan. 8. 12:59
 32/38 A kérdező kommentje:
Szerintem egy életre megutálnának ha azt mondanám, hogy nem örökölnek majd tőlem semmit. Bár már ez is megfordult a fejemben bevallom. 3 fiam van, de ez az 1 sose segített nekem semmit vagy csak nagy könyörgések árán. Apjuk 10 éve meghalt, rám maradt minden feladat, és bizony sokszor a szomszéd segít ha valamit nem tudok megcsinálni, nem a gyerekem.
2023. jan. 8. 13:35
 33/38 anonim ***** válasza:
73%
Amikor valaki az örökséggel zsarol, az szuper megerősítése annak, hogy helyes dolog volt megszakítani vele a kapcsolatot.
2023. jan. 8. 13:43
 34/38 anonim ***** válasza:
32%
33-as, nem nevezném ezt zsarolásnak. Úgy lennék vele, ha már úgyis mindegy, akkor viszont ők döntöttek, én pedig így döntöttem, ez ennyi csak. (Azért nem zsarolás, mert nálam pl. nem lenne visszatánc).
2023. jan. 8. 14:21
 35/38 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, nagyon egyszerű, akkor háromból egy nem örököl, oszt csókolom... Ha meg méltatlankodna, meg lehet mondani, hogy a tesói veled szemben normálisabban viselkedtek mindig is,és tetszik, nem tetszik, olyan nincs, hogy ingyen örökség...

Bár lehet, itt van mindkét fél részéről valami vaj a fül mögött, mondom egy elég terhelt családból kikerülve.

2023. jan. 8. 17:58
 36/38 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehet, hogy más is volt itt, amit nem írsz le, ami miatt lököttnek gondolnak, és a szülinap elfelejtése az utolsó csepp lehetett a pohárban. Most meg azt gondolják, hogy így a gyerekre is veszélyt jelenthetsz?
2023. jan. 10. 20:04
 37/38 anonim ***** válasza:
72%
Az örökség megtámadható. Ha meg jóban van a másik 2 testvérrel akkor meg teljesen mindegy, hogy kizárod-e vagy sem. Sehogy nem nyerhetsz csak ha normálisabban viselkedsz és hogy nyugdíj után lehessen rád számítani.
2023. márc. 16. 17:09
 38/38 anonim ***** válasza:
48%
Mi a helyzet Kérdező?
2023. ápr. 25. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!