Miért kell időpontot kérnem, ha látni akarom a saját kis unokámat? Nagyon megalázó, hogy be kell jelentkeznem a saját fiamhoz meg a feleségéhez, hogy lássam a picúrt.
"A fiam is, meg az unokám anyja is szívtelen, gonosz, szeretni nem tudó emberek!"
Ha ilyen a hozzáállasod, akkor ne is csodálkozz semmin!!! Ha szívtelenek és gonoszok, akkor meg minek akarsz oda menni?
a 80-as években nem nagyon volt az embereknek telefonjuk. Úgy gondolom, hogy mindenkinek meg van a magánélete. én pl. senkinek nem nyitok ajtót, aki nem jelentkezett be. miért gond, ha elötte odatelefonálsz? vagy szeretnéd őket pl. szex közben megzavarni? esetleg rájuk nyitni az ajtót?
szerintem meg az a nem normális, hogy te azt szeretnéd, bármikor átmehess, és AZT CSINÁLHASS A GYEREKKEL? AMIT AKARSZ???? hogy gondolod ezt?
ez alap, hogy ha valahova megyek, akkor szólok, hogy előtte, hogy egyáltalán otthon vannak-e?
mi van, ha azért kérik ezt, mert lehet, hogy éppen nincsenek is otthon? vagy arra nem gondoltál, hogy pl. szeretkeznek? :D magánélet?!!!
egyáltalán nincs igazad, és ne sértődj meg rájuk, mert ebben az égvilágon semmi rossz nincs!!!!
Szerintem nincs igazad. Ez nem jelenti azt, hogy szeretni nem tudó emberek, csupán azt, hogy fiatalok, van egy csomó elintéznivalójuk vagy más dolguk, ami miatt nem mindig alkalmas a látogatás. Én is dolgozom, ha hazaérek, örülök, hogy valahogy kipofozom a lakást meg a kertet, hogy meg ne egyen minket a kosz, ezenfelül hivatalos dolgokat kézben tartani, bevásárolni, stb. nagyon kimeríti az embert. Ha pedig van egy szusszanásnyi kis idő, akkor meg örülök, ha a párommal lehetek egy kicsit. A fiadéknak is megvan szerintem a maga gondja, nem lehetsz annyira önző, hogy csak azért, hogy amikor kedved tartja, átugorhass hozzájuk, ne vedd figyelembe az ő időbeosztásukat és ne tartsd tiszteletben a programjaikat. Az, hogy te annak idején nem mertél nemet mondani semmire az anyósodéknak, bár biztos vagyok benne, hogy sok minden zavart egy ilyen kapcsolatban, még nem jelenti azt, hogy neked is ugyanezt el kellene várnod a saját fiadéktól és folytatni egy rossz hagyományt azért, mert neked is rossz volt. Legyél te megértőbb és nagylelkűbb, mint valaha az anyósod volt.
Még egy indok: néha én is, ha pl. megszaladok a házimunkával, nem örülök, ha jönnek anyósomék, mert adok a véleményükre és nem szeretném, ha rossz véleménnyel lennének rólam. És az is előfordult, hogy egy délutáni órán pont akkor látogattak meg a szüleim (akkor még bejelentés nélkül), amikor a férjemmel intim perceinket töltöttük. És nagyon rossz volt kapkodva felöltözni, hogy gyorsan beengedhessük őket...
Úgyhogy tovább kellene látni a saját önös érdekeiden és tisztelni kezdeni a fiatalabb generációt a szokásaikkal együtt is.
Igaza van a fiának és a menyének!! Ahelyett hogy még maga van felháborodva, inkább adna hálát az isteni mindenhatónak, hogy olyan közel laknak magához a gyerekek, nem pedig 300-500 km-re költöztek el!!
Elvárná tőlük hogy ők is bólogassanak mindenre amit maga mond?? Ez agyrém!!!! Nekik már van saját életük, saját családjuk, saját problémákkal, saját életvitellel, maga csak VENDÉG mostmár, fogadja el és ne maga szidja őket!! Ők a gonoszok és szívtelenek?? Egyértelmű hogy ki a gonosz és szívtelen. Nem ők, hanem maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!