Mit tehetek ha 2 hónapja nem láttam az unokámat?
Tojd le az egészet, és várj.
"2-3 hetente meg itt is aludt."
Ez majd hiányozni fog előbb-utóbb, és hozzák majd.
Igen, nagyon jó volt nekik néha egy kis nyugodt hétvége mondták is többször..
Ez jó ötlet, egy levéllel megpróbálkozok, viszont félek erre se lesz semmi reakció.
Ha annyira fontos lett volna a szülinap, nem felejtetted volna el. Legközelebb írd fel magadnak! Viszont ez a variálgatás a részükről egy baromság volt!
A levél tök fölösleges. Úgysem reagálnak rá semmit. És szerintem, itt a menyed az, aki irányítja a dolgokat.
A levél azért fontos, hogy lássák, hogy nem azért nem teper már, mert elengedte a dolgot (meg egy amit később majd a fejéhez tudnak vágni) hanem arra vársz szerényen és tisztelettel, (és nem erőszakkal!) hogy ők szóljanak.
Innen tudni fogják hogy a labda náluk van.
Kérdező, tanulni sose késő. 🙂 Én már elmúltam 36 amikor született a lányom, anyum viszont még 80 évesen is mindig megkerdezi mit vegyen a gyereknek, van e szüksége valamire vagy szálljon e be egy nagyobb ajándékba, vagy pénz vagy utalvány legyen.
Hidd el, ezek az apróságnak tűnő dolgok is nagyon fontosak, azt jelenti, hogy figyelsz rájuk.
Anyukám mindig úgy jár el, ahogy megbeszéljuk, de persze titokban mindig hoz valami olyat is neki, ami nem volt megbeszélve, de nem ahelyett, amit megbeszéltünk.
Ki ez a gyökér, aki minden választ lepontoz? Erre nedvesedsz?
Nem tudom, egy levél mennyire jó ötlet. Ha eddig is leszarták ezután is lefogják. A menyed viselkedése szánalmas, de miből voltak a veszekedések? Lehet neked kis dolognak tűnik, de neki lehet nagyon fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!