Mit tehetek ha 2 hónapja nem láttam az unokámat?
2-re:
Ja, így értem. (1-es voltam, bocs.)
Olyan, mintha kapóra jött volna nekik, hogy találjanak valami ürügyet, amiért haragot tartsanak veled. Nem könnyű.
Alapból szokták vinni hozzád, szoktál rá vigyázni? Ha igen, akkor előbb-utóbb biztosan szükség lesz rád.
Azt mondanám a gyámügyön, hogy nem engedik látni az unokámat, mit mondanék ugyan. Igen elfelejtettem, mert eleve vagy 4x variálták meg az időpontot is. Hetente 1x eljöttek ebédelni vagy én mentem hozzájuk. 2-3 hetente meg itt is aludt. Tudom ha a gyámügyre megyek akkor teljesen tönkremegy a kapcsolat, de most mit csináljak? Mi lesz a hónapokig esetleg évekig pukkadnak még?
Nagyszülőnek havi 1 láthatása van, már utána érdeklődtem, de nem indítottam még el meg nem is akarom, csak a szívem szakad már meg
Írj nekik egy levelet és dobd be a postaládába, vagy emailt, messenger üzenetet, mindegy mi, csak kapják meg. Ird le nekik hogy nagyon bánt, hogy elfelejtetted, mikor tartják a szülinapot és azt is, hogy többször próbálkoztal velük kapcsolatba lépni (igen, nyílván ők is tudják, de így leírva is ütősebb!) es írd meg, hogy amennyiben megenyhultek, akkor értesítsenek, mert hiányzik a kisunokad.
Ennyit és nem többet! Semmilyen mást ne írj, se szemrehányást, se semmi egyebet.
És várd meg mi történik... Nyilván nekik is lesz ezek után lelkiismeret furdalasuk, főleg inkább a fiadnak..
Hacsak nem követtél el ellenük valami megbocsáthatatlant, amit nem írtál le.
Őszintén, én is kiakadtam volna a szülinapos dolog miatt.
Írj a fiadnak, hogy beszéljétek meg a dolgot felnőttek módjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!