Férjem gyerekének meghalt az anyja, meddig lehet elnézni a szekétkedéseit?
Márciusban halt meg az anyukájuk, 11 és egy 9 éves kislány anya nélkül maradt.
Próbálok vele nagyon türelmes lenni, de egyszerűen lehetetlen, mert manipulál, össze ugraszt mindenkit, és kijátsza folyton a "most halt meg az anyukám" kártyát kegyetlenül. Hordjuk pszichológushoz mind a két gyereket.
Mindenért hisztizik szó szerint, és sokszor hazudozik össze-vissza, pedig foglalkozunk vele, és ha kell, háttérbe szorulok, hagyok az apjával kettesben-harmasban töltött időt is.
A pénzért is vergődik, felment az idősebb unokatestvérével városnapra, ahol 3 000 forintot lenyúlt tőle, előtte a keresztanyja 15 000 forintot költött rá, mert ő lovagolni akar, de műkörmös szettet is akar, meg zsákba macskát is és így tovább.
27. Alakul a flexi sztori? 😂😂😂
Eleve fura hogy ket gyerek, de a kerdés alatt egyesszamban ír róla....
Dehogy nevelték őket. 😂 Persze, ezt az aprócska információt elfelejtette.
De ha véletlen mégse kamu akkor el kellene gondolkozni hol csesztétek el. Gondolom nem anyuka halála óta lett kezelhetetlen hanem már előtte is voltak gondok.
Nehéz helyzetben van amiatt, hogy meghalt az anyja és téged anyaként nem akar tudni. Ahhoz, hogy elfogadjon idore van szuksége.
Beszélgetéseken sok mulik. Ne csak koveteljetek tole, hanem értessétek is meg miért nem jo valami. Lehet motivalo tényezo a jutalom. Ugyanakkor, ha nem mukodik egyutt, akkor a buntetés vagy megvonas.
Nem kételkedem abban, hogy szereted a férjed lanyat, mivel a kapcsolatotok kezdetén tudtad, hogy gyereke van. A férjed inkabb tud tenni ezekért, mert o a vér szerinti apjuk, igy értheto, hogy jobban szereti a lany.
1. az APJA majd neveli őket, elvégre ő a szülőjük - ha nem tudja, az probléma, akkor alkalmatlan rá
2. nem tudom, anya halála után nekem 4 év! kellett, mire teljesen helyrejöttem, és végre érdekelni kezdett pl akármi.
Addig csak "elvoltam", többek között, mert senkivel nem tudtam beszélni az érzéseimről (nem egy pszichológusra gondolok, hanem pl a családomból valakivel, aki közel állt anyához, hozzánk).
Nem tanultam, írtam, olvastam, novelláztam, mert ott nem kellett a rideg valósággal foglalkozni, ahol apám pl megvetett, amiért sírni merészelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!