Férjem gyerekének meghalt az anyja, meddig lehet elnézni a szekétkedéseit?
Márciusban halt meg az anyukájuk, 11 és egy 9 éves kislány anya nélkül maradt.
Próbálok vele nagyon türelmes lenni, de egyszerűen lehetetlen, mert manipulál, össze ugraszt mindenkit, és kijátsza folyton a "most halt meg az anyukám" kártyát kegyetlenül. Hordjuk pszichológushoz mind a két gyereket.
Mindenért hisztizik szó szerint, és sokszor hazudozik össze-vissza, pedig foglalkozunk vele, és ha kell, háttérbe szorulok, hagyok az apjával kettesben-harmasban töltött időt is.
A pénzért is vergődik, felment az idősebb unokatestvérével városnapra, ahol 3 000 forintot lenyúlt tőle, előtte a keresztanyja 15 000 forintot költött rá, mert ő lovagolni akar, de műkörmös szettet is akar, meg zsákba macskát is és így tovább.
Mi neveljük őket, mert anyuka lemondott róluk. 3 és 1 éves koruk óta.
És de, nekem is kell őket nevelni :)
Az anyjuk hétvégi anyuka volt, akihez nem szívesen mentek. Ettől még fájhat a halála. Csak azért ne süllyedjen már le ez az oldal se oda, hogy egy 11 éves gyerek mondja meg, hogy mikor rúgjunk fel egy több éves kapcsolatot.
Az a babos dolog nem lenne rossz ötlet, hogyha megcsinálná, de felőle ott ülhetnénk estig is egy ilyennel.
A férjem is ugyanúgy van ezzel a helyzettel, mint én, ő sokkal erősebben rászól, és a lopásos dolog után már teljesen tanácstalanok vagyunk, főleg hogy egy csomó dugi pénzt találtunk nála, meg már az apja is rajta kapta, hogy a pénztárcájában matat, meg sokszor kiveszi engedély nélkül a pénzt a kabátzsebünkből és a húgát is meglopta már úgy, hogy volt neki is adva pénz.
A hazugságai a legjobbak, állandóan összeugraszt mindenkit, ilyet hazudott az egyik rokonnak, hogy az apja verte, mert nem vett meg neki valamit és rá lett szólva. De rólam is hazudott már olyat, hogy leköptem meg eltörtem a húga babájának a fejét, mert egyest kapott. De volt már megcsalásos hazugsága is. Most ilyenekre hogy reagáljunk szépen? Nem lehet mindenre szépen, megértően reagálni, főleg amikor kitalál egy olyat, hogy ameddig ők kint játszottak az udvaron, addig én beengedtem egy csávót és látott minket d...ni? Ennek ellenére is türelmesek vagyunk vele a történtekhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!