Ha a feleség egyidőben vajúdik az idős anyuka meg rosszul van/haldoklik, akkor a férfinek ki mellett van a helye? A felesége vagy az anyja mellett?
Ez szigorúan csak elméleti kérdés, szerencsére nem vagyunk ilyen helyzetben, csak láttam egy cikket és ott azt támogatták, hogy az anyjával legyen inkább a férfi ilyenkor.
Én is elsőre arra gondoltam, hogy az anyja mellett persze, mert többet nem találkozhat vele, ha meghal, de aztán belegondoltam, hogy ha mondjuk mi lennénk ilyen helyzetben, akkor azért biztosan nehezen viselném, ha a férjem nem lenne mellettem egy olyan helyzetben, amitől eléggé tartok. Ráadásul nőként nekem választásom se lenne, hogy a gyerekem születése vagy az anyám. Szóval az én voksom a feleség mellett van, de aztán elolvastam a kommenteket is és mindenki azt írta, hogy a férfinek az anyja mellett lenne a helye. Ti mit gondoltok?
Persze most így látod hogy a feleséggel lenne a helye mert lehet erre van rálátásod ebben az esetben ez természetes. Szerintem majd ha lessz gyereked valószínűleg máshogy fogod látni ezt a kérdést.
Pl ne adj isten valami bajod lenne ami miatt érzed hogy nem sokára odaátra mész. El sem tudnád képzelni hogy ne jönne el a gyermeked meglátogatni és elköszönni, valamint ha szeretetben nevelted akkor valószínűleg ő se.
Függ a viszonytól is,milyen az anya fia viszony. Jóban voltak? Évek óta nem találkoztak?
De ám bár ferjem nincs túl jóban az anyjával, én gondolkodás nélkül kuldeném hozzá. Én majd megszülök valahogy,orvosok is segítenek. De az anyjától csak akkor tudna elbúcsúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!