Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a feleség egyidőben vajúdik...

Ha a feleség egyidőben vajúdik az idős anyuka meg rosszul van/haldoklik, akkor a férfinek ki mellett van a helye? A felesége vagy az anyja mellett?

Figyelt kérdés

Ez szigorúan csak elméleti kérdés, szerencsére nem vagyunk ilyen helyzetben, csak láttam egy cikket és ott azt támogatták, hogy az anyjával legyen inkább a férfi ilyenkor.

Én is elsőre arra gondoltam, hogy az anyja mellett persze, mert többet nem találkozhat vele, ha meghal, de aztán belegondoltam, hogy ha mondjuk mi lennénk ilyen helyzetben, akkor azért biztosan nehezen viselném, ha a férjem nem lenne mellettem egy olyan helyzetben, amitől eléggé tartok. Ráadásul nőként nekem választásom se lenne, hogy a gyerekem születése vagy az anyám. Szóval az én voksom a feleség mellett van, de aztán elolvastam a kommenteket is és mindenki azt írta, hogy a férfinek az anyja mellett lenne a helye. Ti mit gondoltok?

2022. szept. 15. 22:04
A kérdező szavazást indított:
A felesége mellett a helye
Az anyja mellett a helye
107 szavazat
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
61%

Feleségem mellett lennék.

F

2022. szept. 15. 22:12
 2/42 anonim ***** válasza:
76%
Ez rohadt nehéz, meg az sem mind1, mama milyen állapotban van. Mert ha nincs is magánál, egyáltalán nem fogja fel, mi van körülötte, akkor hiába van ott a gyereke mellette... de közben a gyerekünk születik, 1x történik meg és az anyának pedig szüksége lehet a párja támogatására. Nagyon árnyalt, bonyolult így.
2022. szept. 15. 22:20
 3/42 anonim válasza:
88%

Persze most így látod hogy a feleséggel lenne a helye mert lehet erre van rálátásod ebben az esetben ez természetes. Szerintem majd ha lessz gyereked valószínűleg máshogy fogod látni ezt a kérdést.

Pl ne adj isten valami bajod lenne ami miatt érzed hogy nem sokára odaátra mész. El sem tudnád képzelni hogy ne jönne el a gyermeked meglátogatni és elköszönni, valamint ha szeretetben nevelted akkor valószínűleg ő se.

2022. szept. 15. 22:23
 4/42 anonim ***** válasza:
75%
Az anyja mellett. Egyértelmű.
2022. szept. 15. 22:28
 5/42 Katona Dius ***** válasza:
90%

Függ a viszonytól is,milyen az anya fia viszony. Jóban voltak? Évek óta nem találkoztak?

De ám bár ferjem nincs túl jóban az anyjával, én gondolkodás nélkül kuldeném hozzá. Én majd megszülök valahogy,orvosok is segítenek. De az anyjától csak akkor tudna elbúcsúzni.

2022. szept. 15. 22:31
 6/42 anonim ***** válasza:
85%
Anyja mellett. Ilyen helyzetben megkérném egy barátnőmet, hogy legyen velem, vagy felfogadnék egy dúlát.
2022. szept. 15. 22:39
 7/42 anonim ***** válasza:
12%
Egy szobában a helye ilyenkor mindháromnak. Ezzel meg van oldva a nagy dilemma.
2022. szept. 15. 22:45
 8/42 anonim ***** válasza:
87%
Feleségként is azt mondanám, menjen a haldoklóhoz.
2022. szept. 15. 22:48
 9/42 anonim ***** válasza:
81%
Ez férj-anya kapcsolattól és a szülés körülményeitől is függ, de a mi helyzetünkben (ne legyen ilyen!), a férjemnek az anyja mellett lenne a helye. A szülésben mellettem lehetne szerencsére az édesanyám, a nővérem vagy valamelyik barátnőm is.
2022. szept. 15. 22:52
 10/42 anonim ***** válasza:
59%
A feleségem mellett lennék. Sosem hagynám ki a saját gyerekem születését. Ennek ellenére szeretem az anyámat, de akkor is a gyerekemet választanám.
2022. szept. 16. 05:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!