Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a feleség egyidőben vajúdik...

Ha a feleség egyidőben vajúdik az idős anyuka meg rosszul van/haldoklik, akkor a férfinek ki mellett van a helye? A felesége vagy az anyja mellett?

Figyelt kérdés

Ez szigorúan csak elméleti kérdés, szerencsére nem vagyunk ilyen helyzetben, csak láttam egy cikket és ott azt támogatták, hogy az anyjával legyen inkább a férfi ilyenkor.

Én is elsőre arra gondoltam, hogy az anyja mellett persze, mert többet nem találkozhat vele, ha meghal, de aztán belegondoltam, hogy ha mondjuk mi lennénk ilyen helyzetben, akkor azért biztosan nehezen viselném, ha a férjem nem lenne mellettem egy olyan helyzetben, amitől eléggé tartok. Ráadásul nőként nekem választásom se lenne, hogy a gyerekem születése vagy az anyám. Szóval az én voksom a feleség mellett van, de aztán elolvastam a kommenteket is és mindenki azt írta, hogy a férfinek az anyja mellett lenne a helye. Ti mit gondoltok?

2022. szept. 15. 22:04
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
89%
Feleségként én küldeném az anyjához. Velünk lehet még rengeteget.
2022. szept. 16. 06:06
 12/42 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet kérdéses, hogy az anyja mellett a helye
2022. szept. 16. 06:56
 13/42 anonim ***** válasza:
91%

Én biztos hogy a haldokló mellett lennék (kivéve ha én magam szülnék). Szerintem az az egész életre szóló hianyerzetet okozna, ha nem tudsz elbúcsúzni egy szerettedtől a halála előtt... A gyerekkel pedig még annyi közös pillanat lesz!

Én voltam "egyedül" szülni (nem ilyen okból szerencsére) tehát nem a levegőbe beszélek.

2022. szept. 16. 07:02
 14/42 anonim ***** válasza:
87%

Amelyik NEKIK megfelel.

Én a szülőmnél lennék, mert őt sohasem látom többé.

A feleségemet és a gyerekemet ellenben igen, szülésre pedig mehetnék, hogyha több gyereket vállalnánk.

2022. szept. 16. 08:09
 15/42 anonim ***** válasza:
8%
Aki ezt kiírta, egy moral insanity.
2022. szept. 16. 08:32
 16/42 anonim ***** válasza:
87%
Nőként azt mondanám, hogy az anyja mellett legyen. Én meg megpróbálnék keríteni mást a helyére, nővéremet, barátnőmet vagy unokatesómat, hogy ne legyek egyedül.
2022. szept. 16. 10:53
 17/42 anonim ***** válasza:
28%
Őszintén meg vagyok döbbenve a válaszokon. Természetesen a felesége mellett a helye. A haldoklás azért egy idős embernél nem a semmiből jön. Ha fiatalabb, de betegség miatt haldoklik, az sem 1 nap alatt történik. Kivétel mondjuk baleset lehet, az váratlanul jön, arra nem lehet felkészülni. De ezen kívül minden más esetben szülés előtt lehet az anyjával, elbúcsúzhat tőle, ha pont azt az egy napot már nem élné túl.
2022. szept. 16. 12:32
 18/42 anonim ***** válasza:
72%

meg vagyok dobbenve rajtad.

Termeszetesen a haldoklo mellett van a helye.

Butasagot irsz, normalis ember ilyenkor a haldoklo utolso orait konnyiti meg, a szulesben amugy sem tud segiteni.

2022. szept. 16. 12:43
 19/42 anonim ***** válasza:
5%

18

Egy magát világközepének képzelő érzéketlen nő.

2022. szept. 16. 12:51
 20/42 anonim ***** válasza:
33%

Mert a haldoklón tud segíteni? Nem tud. A feleségének jobban szüksége lehet rá. Optimális esetben csak a jelenlétére, hogy tudja nincs egyedül élete legkiszolgáltatottabb helyzetében. De ha meg történik valami, komplikáció, vagy csak simán úgy bánnak vele, mint egy darab szarral (igen, sajnos ez nagyon gyakran előfordul), akkor ott van a férje, a társa, aki segít.

Ha engem magamra hagyott volna a férjem, már visszajönnie nem kellett volna.

És akkor most jöhetnek a sértegetések és vádaskodások, hogy én nem tudom milyen elveszíteni valakit és hasonló hülyeségek amiket épp kiszívtok a kisujjatokból. Ne kíméljetek! Lássuk a gyakoris virtust! :)

2022. szept. 16. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!