Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a feleség egyidőben vajúdik...

Ha a feleség egyidőben vajúdik az idős anyuka meg rosszul van/haldoklik, akkor a férfinek ki mellett van a helye? A felesége vagy az anyja mellett?

Figyelt kérdés

Ez szigorúan csak elméleti kérdés, szerencsére nem vagyunk ilyen helyzetben, csak láttam egy cikket és ott azt támogatták, hogy az anyjával legyen inkább a férfi ilyenkor.

Én is elsőre arra gondoltam, hogy az anyja mellett persze, mert többet nem találkozhat vele, ha meghal, de aztán belegondoltam, hogy ha mondjuk mi lennénk ilyen helyzetben, akkor azért biztosan nehezen viselném, ha a férjem nem lenne mellettem egy olyan helyzetben, amitől eléggé tartok. Ráadásul nőként nekem választásom se lenne, hogy a gyerekem születése vagy az anyám. Szóval az én voksom a feleség mellett van, de aztán elolvastam a kommenteket is és mindenki azt írta, hogy a férfinek az anyja mellett lenne a helye. Ti mit gondoltok?

2022. szept. 15. 22:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
90%
Anyaként mondom, hogy küldeném az anyukájához. Ismerve magam, azon kattogna az agyam, hogy mellette a helye, velünk lehet még eleget, és önző módon inkább mamagra figyelnék szülés közben, minthogy ezen tépelődjek, hogy velünk van helyette...
2022. szept. 16. 13:09
 22/42 anonim ***** válasza:
0%
Mafia esetén volt külön törvény erre hogy ha üzletben van rá szükség még akkor is mennie kell ha épp szül a felesége... hát nekik az volt a leginkább priorítás azért ezt tették be a törvénybe, bár a gyakorlatban meg nyilván egyéni döntés kérdése, de elég rossz szitu az biztos.
2022. szept. 16. 13:24
 23/42 anonim ***** válasza:
73%

#20 mi a loszart tud segiteni a szulesben a ferj?! Ne legyel mar egy nyamnyila kis mimoza.

Igaz, a haldoklon sem tud segiteni, de mind a haldoklo, mind a tulelonek jot tesz lelkileg, hogy ott voltak egymassal az utolso pillanatokban.

2022. szept. 16. 13:58
 24/42 anonim ***** válasza:
64%

Speciel nem mind1, milyen napszakban történik a dolog. Pl nap közben biztos be engednek, de éjjel közepén szerintem nem, míg szüléshez viszont igen.

Tehát van olyan eset, hogy este/éjjel szül a felesége, előtte nap közben pedig anyukát látogatja meg.

2022. szept. 16. 14:52
 25/42 anonim ***** válasza:
76%

"Mert a haldoklón tud segíteni? Nem tud. A feleségének jobban szüksége lehet rá. "

A feleségnek sem tud segíteni. Nem orvos, nem ápoló. leginkább csak útban van.

Nem is értem, hogy hogy merül fel az, hogy valaki egy normál szülésre megy be, amikor az anyja az utolsó perceit éli.

2022. szept. 16. 14:57
 26/42 anonim ***** válasza:
31%

"A feleségnek sem tud segíteni"

Ne beszéljetek legalább marhaságot... dehogynem tud segíteni! Tudja fogni a kezét végig, tudja bátorítani, már eleve a jelenlét sokat számít ilyenkor, tudja masszírozni a derekát vajúdás közben vagy ahol jól esik, adja neki a vizet, mikor kéri, fel tudja segíteni, ha éppen az kell, meg még nagyon sok mindent tud tenni...

2022. szept. 16. 15:03
 27/42 anonim ***** válasza:
63%
mi a lof@szt kell batoritani egy szulo not?! Szul, nem haldoklik. Amit leirsz az a haldoklonak segit
2022. szept. 16. 15:42
 28/42 anonim ***** válasza:
55%

A többség egyedül szül.

AMúgy meg mi az a hatalmas nagy dolog a szülésben, hogy nem elég az orvos és ápoló?

2022. szept. 16. 15:52
 29/42 anonim ***** válasza:
27%
Fordítsuk meg, mit bátorítasz egy haldoklón? Ráadásul nem tudjuk, mennyire van magánál... mamánk utolsó napokban kb nem volt magánál, hiába beszéltél neki, úgy sem értette... cserébe már könyörgött a halálért...
2022. szept. 16. 15:53
 30/42 anonim ***** válasza:
67%

26

A haldokló anyja mellett van a helye. Majd valaki más cipeli a vizet.

2022. szept. 16. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!