Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a feleség egyidőben vajúdik...

Ha a feleség egyidőben vajúdik az idős anyuka meg rosszul van/haldoklik, akkor a férfinek ki mellett van a helye? A felesége vagy az anyja mellett?

Figyelt kérdés

Ez szigorúan csak elméleti kérdés, szerencsére nem vagyunk ilyen helyzetben, csak láttam egy cikket és ott azt támogatták, hogy az anyjával legyen inkább a férfi ilyenkor.

Én is elsőre arra gondoltam, hogy az anyja mellett persze, mert többet nem találkozhat vele, ha meghal, de aztán belegondoltam, hogy ha mondjuk mi lennénk ilyen helyzetben, akkor azért biztosan nehezen viselném, ha a férjem nem lenne mellettem egy olyan helyzetben, amitől eléggé tartok. Ráadásul nőként nekem választásom se lenne, hogy a gyerekem születése vagy az anyám. Szóval az én voksom a feleség mellett van, de aztán elolvastam a kommenteket is és mindenki azt írta, hogy a férfinek az anyja mellett lenne a helye. Ti mit gondoltok?

2022. szept. 15. 22:04
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
88%
Abból kiindulva, hogy pár éve, még apukákat be se engedtek a szülőszobára, talán ott nélkülözhetőbb. Anyukáját most láthatja utoljára.
2022. dec. 13. 19:04
 42/42 anonim ***** válasza:
76%

Hát páran eléggé el vannak szállva. Nekem nem kellett a szülésre a párom hogy tébláboljon meg fogja a kezem. Természetesen félelmetes dolog, de mit keressen bent?? Nem kell vegig ott lenni. Az anyját meg lehet utoljára látja. Mondanám hogy menjen és legyen vele. Megnyugodna tőle a lelke. Velünk az élete végéig lehet, de vele soha többé.

Ha én lennék a férj és az asszony szülne, én megmondanám neki, hogy az anyámmal szeretnék lenni, majd jövök nemsoká. Nem tudnám elkepzelni, hogy anya/apa mellett ne legyek ott. Vannak ilyen érzéketlen suttyók akik nem tudják a figyelmet nélkülözni. Írták páran hogy el is válnának. Hát én a férjük helyében örülnék ha egy ilyen énközpontú szaj- hától megszabadulnék.

2023. okt. 19. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!